ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 9/2/2019 – 19:30
  • Ιωάννινα
  • Novasports 2

Καθοριστικό ματς απόψε για τον Παναθηναϊκό στα Γιάννενα, όπου αντιμετωπίζει τον τοπικό ΠΑΣ για να επιστρέψει σε… τροχιά Ευρώπης.

Χωρίς κανένα περιθώριο για νέες απώλειες θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2).

Οι «πράσινοι» μετά τα τελευταία αποτελέσματά τους υποχώρησαν στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως θέλουν από σήμερα να επιστρέψουν στις νίκες και να μπορέσουν να καταλάβουν μία από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν για να «σβήσουν» την ποινή που τους έχει επιβληθεί από την UEFA.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ο Γιώργος Δώνης πήρε για πρώτη φορά σε αποστολή τον Αρμενάκα, ενώ αναμένεται ο Καμπετσής να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μακέντα που εκτίει ποινή για κάρτες.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο και Μαυρομάτη, ενώ οι Γιόχανσον και Ινσούα θα αγωνιστούν ως φουλ-μπακ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Τζανδάρης και ο Κουρμπέλης, με τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη στα πλάγια. Μπροστά θα είναι μόνο ο Καμπετσής.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming: Η αποστολή

Με τον Πάνο Αρμενάκα για πρώτη φορά στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενα για το ματς με τον ΠΑΣ. Εκτός ο Χρήστος Δώνης και οι τιμωρημένοι Μακέντα και Κάτσε.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 19:30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το pas giannina – panathinaikos live Streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News