ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδας 2020/21

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός Live Streaming

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming | PAS Giannina – Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming:

Για το προβάδισμα στους Ζωσιμάδες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας (11/2, 15:00) και στο ματς υπάρχει μία ειδική συνθήκη…

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Με το μυαλό σε μεγάλο βαθμό στον Ολυμπιακό, τον οποίο υποδέχεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας σε τρεις μέρες για το πρωτάθλημα, θα παίξει στους Ζωσιμάδες ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΣ. Οι πράσινοι καλούνται να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους κάνει πιο εύκολη τη ζωή ενόψει του επαναληπτικού στην Αθήνα. Aλλά και θα διατηρήσει ταυτόχρονα το αήττητο της ομάδας. Η νίκη του τριφυλλιού στην Ήπειρο προσφέρεται στο 2.15.

Ο Παναθηναϊκός έχει ως βασικό στόχο το Κύπελλο, ώστε να διεκδικήσει ένα τρόπαιο. Και έτσι να εξασφαλίσει την επιστροφή του στην Ευρώπη. Οι πράσινοι είναι αήττητοι για 8 παιχνίδια και αναμένεται να παραταχθούν συμπαγείς ώστε να διασφαλίσουν τα μετόπισθεν. Το σενάριο να σημειωθούν μέχρι δυο γκολ στο ματς(under 2.5) έχει απόδοση 1.60.

Ο Λάζλο Μπόλονι άφησε στην Αθήνα τους Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες. Αυτό ώστε να τους έχει φρέσκους την Κυριακή κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο. Άλλωστε ο Ρουμάνος τεχνικός έχει βρει την ισορροπία, ώστε η ομάδα να κάνει μερικό ροτέισον αλλά να παίρνει σταθερά τα αποτελέσματα. Πόσο μάλλον τώρα που μπήκαν στην εξίσωση οι Νιάσε, Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό.Live Streaming Παναθηναϊκός

PAS Giannina – Panathinaikos Ζωντανά

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από το «διπλό» στο Περιστέρι(2-3) για το πρωτάθλημα, ενώ στο Κύπελλο ήταν με την Λαμία οι δύο τυχεροί της κληρωτίδας που προκρίθηκαν  δίχως παιχνίδι από τους «16».

Στον αντίποδα o ΠΑΣ Γιάννινα οδηγείται στα προημιτελικά με καλή ψυχολογία μετά το διπλό με ανατροπή στο Αγρίνιο 2-1 επί του Παναιτωλικού. Οι Ηπειρώτες έχουν πάρει βαθμολογική ανάσα στο πρωτάθλημα και πλέον μπορούν να επικεντρωθούν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί. Η νίκη του ΠΑΣ κόντρα στο τριφύλλι έχει απόδοση 3.65. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη απέκλεισε στη προηγούμενη φάση του θεσμού τον Ατρόμητο.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να σπάσει και μια αρνητική προϊστορία τα τελευταία χρόνια στα Ιωάννινα όπου στα 5 τελευταία ματς τρία παιχνίδια έχει κερδίσει ο ΠΑΣ, ένα ο Παναθηναϊκός και ένα ματς ήρθε ισόπαλο. Η πιο πρόσφατη νίκη του τριφυλλιού καταγράφεται το 2016 με σκορ 0-3 σε αγώνα πρωταθλήματος.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

http://assia1.tv/live2/stonlinetv/?lang=en

http://trgoalstv1.me/stream11.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News