ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδας 2020/21

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός Live Streaming

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming | PAS Giannina – Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming:

Ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού και η υπέρβαση που ψάχνει ο ΠΑΣ

Στο Αγρίνιο θα διεξαχθεί πιθανότατα το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό (18/2, 15:00), που είναι το πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Από χίλια κύματα έχει περάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο στις 11 Φλεβάρη στα Ιωάννινα, δεν διεξήχθη λόγω κακοκαιρίας, ορίστηκε στο Αγρίνιο και ο ΠΑΣ έχει αντιδράσει με όλους τους τρόπους σε αυτή την απόφαση.

Ο Παναθηναϊκός  με την ψυχολογία στα ύψη μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού. Στρέφεται στον θεσμό του κυπέλλου που αποτελεί και τον μοναδικό τρόπο για να φτάσει φέτος το τριφύλλι στην κατάκτηση ενός τίτλου. Οι πράσινοι θέλουν αν αποκτήσουν προβάδισμα για τη πρόκριση στα ημιτελικά από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Ηπειρώτες. Η νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στο ν ΠΑΣ έχει απόδοση 1.97.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι διάγει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Καθώς τρέχει με 7 νίκες δύο ισοπαλίες και τελευταία ήττα στις 20 Δεκεμβρίου 2020 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.Live Streaming Παναθηναϊκός

PAS Giannina – Panathinaikos Ζωντανά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ομάδα που σε γενικές γραμμές παίζει ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Ομως δεν έχει σταθερότητα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πάντως ο Άγιαξ της Ηπείρου είναι μια ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους πράσινους. Πέρσι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στο κύπελλο με τον ΠΑΣ να νικάει 1-0 στον πρώτο αγώνα αλλά τον Παναθηναϊκός να απαντάει με 3-1 στο ΟΑΚΑ και να παίρνει τη πρόκριση.  Η νίκη του ΠΑΣ έχει απόδοση 4.20.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη προέρχεται από την ήττα με σκορ 2-0 από τον ΠΑΟΚ, παιχνίδι που έγινε στο Περιστέρι.

Στα 5 πιο πρόσφατα ματς των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα με γηπεδούχο τον ΠΑΣ υπάρχει απόλυτη ισορροπία με την ομάδα των Ιωαννίνων να έχει δύο νίκες, τον Παναθηναϊκό επίσης δύο και ένα ματς να έχει έρθει ισόπαλο. 

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

https://pastebin.com/yqaq6m5b

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News