ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Pas Giannina - Panathinaikos

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

Μια παραδοσιακά δύσκολη αποστολή περιμένει τον Παναθηναϊκό. Aντίπαλός του ο ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (20:30) στους Ζωσιμάδες για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στην πρεμιέρα της Super League, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και φιλοδοξούν να κάνουν το δύο στα δύο.

Pas Giannina – Panathinaikos Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός την 1η αγωνιστική επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα στη Λεωφόρο. Με το αποτέλεσμα αυτό σκόρπισε ενθουσιασμό στους φιλάθλους του. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Βραζιλιάνος Ματέους Βιτάλ, ο οποίος έκοβε και έραβε στη μεσαία γραμμή. Επίσης, με δυο γκολ έλαμψε και ο Καρλίτος, ενώ τα υπόλοιπα δύο τέρματα σημείωσαν οι Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος.

Πάντως, ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους προκειμένου τα μυαλά των ποδοσφαιριστών του να μην πάρουν αέρα. «Ανεξαρτήτου σκορ, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε 2-3 φάσεις που εμείς σκοράραμε. Εμείς έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα για να εμφανιστούμε όπως επιθυμώ μέσα στο γήπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέρβος προπονητής του «τριφυλλιού».Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Ο ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη Κυριακή πραγματοποίησε την έκπληξη της πρεμιέρας. Νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα με γκολ του Πέδρο Κόντε. Έτσι απέδειξε ότι και φέτος είναι ικανός να κοιτάξει τους μεγάλους στα μάτια. «Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι αμυντικά, ενώ επιθετικά θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικοί», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΣ, Ηρακλής Μεταξάς μετά το σπουδαίο διπλό στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άγιαξ της Ηπείρου τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον αέρα του Παναθηναϊκού και έχει εξελιχθεί σε κακός δαίμονας. Πέρυσι, ο ΠΑΣ αντιμετώπισε 4 φορές τους «πράσινους» και πανηγύρισε τρεις νίκες (2 στο Κύπελλο εντός εκτός και μια στους Ζωσιμάδες) στερώντας το δικαίωμα της διεκδίκησης ενός τίτλου. Τελευταία νίκη του «τριφυλλιού» στα Ιωάννινα ήταν τη σεζόν 2015/16 με σκορ 0-3 με πρωταγωνιστή του Μάρκους Μπεργκ και έκτοτε μετράει μια ισοπαλία (1-1) και τρεις ήττες (1-0, 1-0, 2-1).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News