ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννενα 1-2 (Highlights/vid)

Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για το Τριφύλλι…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ξανά τον ΠΑΣ Γιάννινα (6/3, 19:30), για 3η φορά μέσα σε λίγες μόλις ημέρες. Το Τριφύλλι θέλει πάση θυσία τη νίκη για να μη χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη για κατάκτηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω πρωταθλήματος.

Παράλληλα, η ομάδα του Μπόλονι είναι υποχρεωμένη να ξεπλύνει την ντροπή του αποκλεισμού από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος από τους Ηπειρώτες. Νιάς και Βέλεθ είναι τραυματίες, με τους Μολό και Αλεξανδρόπουλο τιμωρημένους.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ και Μπεκ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός μεταδίδεται τηλεοπτικά από το NovaSports 1HD. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Μπόλονι για το ματς με τον ΠΑΣ:

«Θα είναι ένας εύθραυστος αγώνας. Το χαστούκι που δεχθήκαμε χθες μας πόνεσε πολύ στο κεφάλι. Ηττηθήκαμε, είμαστε στεναχωρημένοι και πρέπει να δείξουμε μια άλλη εικόνα.

Πιστεύω ότι ο τρόπος που εξελίχθηκε ο αγώνας μας ανάγκασε να γυρίσουμε την πλάτη στην οργάνωση του παιχνιδιού μας. Αυτό ουσιαστικά μας υποχρέωσε να κάνουμε ενέργειες με ρίσκο που δεν σκεφτήκαμε το σωστό τρόπο για να κερδίζουμε την μπάλα».

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

«Είναι ένα άλλο παιχνίδι, αν και τα προβλήματα με τον ΠΑΣ αφήνουν τα ίχνη τους. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε.

Αν μπορέσουμε να έχουμε την εξυπνάδα να καταλάβουμε που είμαστε ισχυρότεροι από τον ΠΑΣ, θα είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ ότι με αυτές τις συνθήκες που έχουμε τον έναν αγώνα μετά τον άλλο, πρέπει να έχουμε απλές λύσεις για να μην περιπλέξουμε περισσότερο τα πράγματα». 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News