ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Ο Νότης Καμπέρης αξιολογεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός δεν παρουσίασε καμία βελτίωση, δεν αντέδρασε αγωνιστικά μετά τον αποκλεισμό του από τον ΠΑΣ Γιάννινα και δείχνει να ρίχνει… λευκή πετσέτα, ενόψει πλέι οφ.

Λάσλο Μπόλονι (3/10): Όσο δεν κερδίζει η ομάδα, θα πέφτει μοιραία και η βαθμολογία του. Τα έχει δοκιμάσει όλα ο Ρουμάνος τεχνικός, αλλά δεν βλέπει ανταπόκριση από τους παίκτες του. Έχει χαθεί η λογική, η τακτική, η συνταγή των προηγούμενων επιτυχιών. Το κλίμα, που έχει διαμορφωθεί εναντίον του, φαίνεται μη αναστρέψιμο.

Σωκράτης Διούδης (4/10): Δεν μπόρεσε να βγάλει το τετ α τετ του Μιλιντσεάνου στο 19′ στο μοναδικό γκολ της συνάντησης. Δεν αντιμετώπισε άλλα προβλήματα ο Έλληνας γκολκίπερ, ο οποίος δείχνει και εκείνος με τη σειρά του, σαστισμένος.

Μπαρτ Σένκεφελντ (3,5/10): Είναι εκτός φάσης στο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αιφνιδιάστηκε από το λάθος στο κέντρο από τον Αϊτόρ. Έδωσε αρκετές μάχες, στις περισσότερες εκ των οποίων βγήκε νικητής.

Αχιλλέας Πούγγουρας (3/10): Δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Μιλιντσεάνου στη φάση του «1-0». Είχε μια κεφαλιά στο 35′. αλλά η μπάλα  βρήκε σε αμυνόμενο του ΠΑΣ και κατέληξε κόρνερ. Μακριά από τον καλό του εαυτό του Έλληνας στόπερ.

Χουανκάρ (3/10): Δεν βοήθησε επί της ουσίας, ο Ισπανός αριστερός μπακ. Ανασταλτικά δεν είχε αρκετή δουλειά, εφόσον, ο ΠΑΣ επιδίωξε τις περισσότερες επιθετικές του προσπάθειες από τα δεξιά. Στο επιθετικό κομμάτι δεν είχε κάποια έμπνευση, δυσκολευόταν να συνεργαστεί με τους συμπαίκτες του και περιορίστηκε αρκετά.

Φακούντο Σάντσες (2,5/10): Φτωχή εμφάνιση από τον Αργεντινό. Έχασε τον Πίρσμαν στο 9′ και από κει, θα μπορούσε να συμβεί 10 λεπτά νωρίτερα, το «1-0» των γηπεδούχων, όμως, ο Σάλιακας αστόχησε προ κενής εστίας. Τίποτε αξιοσημείωτο για το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Λούκας Βιγιαφάνιες (3/10): Κακό παιχνίδι για τον Βίγια. Έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο, όμως, δεν συνεισέφερε στο επιθετικό κομμάτι στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης. Έπαιξε πιο αμυντικά, όταν αποχώρησε ο Σανκαρέ, λόγω τραυματισμού, και εκεί φάνηκε περισσότερο χρήσιμος. Έκανε ένα σουτ στο 49′, το οποίο μπλόκαρε ο Λοντίγκιν.

Μαουρίσιο (5/10): Σε ρηχά νερά και ο Βραζιλιάνος μέσος. Παρόλα αυτά, απεδείχθη ο πιο απειλητικός παίκτης του Τριφυλλιού. Έκανε δύο τελικές στο 70ο λεπτό, τις πιο επικίνδυνες της ομάδας, αλλά δεν βρήκε δίχτυα. Σε πρώτο χρόνο, έπιασε «αέρα» σε καθαρή θέση για γκολ, ενώ σε δεύτερο, έκανε κατά μέτωπο επίθεση και σούταρε με δύναμη, με τον Λοντίνγκιν να απομακρύνει με δυσκολία.

Σανκαρέ (4/10): Αγωνίστηκε για 37 λεπτά στο παιχνίδι. Ήταν ό,τι καλύτερο παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας και ο Μπόλονι στερήθηκε τα μέγιστα, όταν και αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει.

Αργύρης Καμπετσής (2/10): Δεν φάνηκε στο γήπεδο των Ιωαννίνων ο Καμπετσής. Ήταν νωθρός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και καθυστερημένα έγινε αλλαγή στο 77′, για να μπει ο Καρλίτος.

Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα (1,5/10): Έκανε το μοιραίο λάθος που οδήγησε τον ΠΑΣ μπροστά στο σκορ από το πρώτο 20λεπτο. Απορίας άξιο, πως βρέθηκε ένας εξτρέμ στη θέση του χαφ, για να κάνει παιχνίδι. Επιθετικά δεν βοήθησε, πλην ενός καλού στημένου, που θα μπορούσε να δημιουργήσει ρήγμα στην άμυνα του ΠΑΣ. Αντικαταστάθηκε στο 66′ και πέρασε στη θέση του ο Χατζηγιοβάνης.

 

Φώτης Ιωαννίδης (2/10): Άφαντος και ο νεαρός επιθετικός. Δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου, έμεινε εκτός παιχνιδιού, καθώς δεν οπισθοχώρησε να πάρει μπάλα. Έγινε αλλαγή στο 66′, προκειμένου να μπει ο Μακέντα.

Γενί Ενγκμπακοτό (2/10): Καμία προσφορά και από εκείνον στην επίθεση του Τριφυλλιού. Δύσκολα θα θυμηθεί κανείς κάποια δική του ενέργεια στην αναμέτρηση.

Τάσος Χατζηγιοβάνης (2/10): Αγωνίστηκε για 24 λεπτά και δεν έκανε κάτι το αξιοσημείωτο στο ματς.

Φεντερίκο Μακέντα (2/10): Μια – δύο επαφές με την μπάλα για τον Ιταλό σε 24 λεπτά. Δεν έδωσε κάτι το διαφορετικό με την παρουσία του στο ματς.

Καρλίτος (2/10): Έπαιξε 13 λεπτά απέναντι στον ΠΑΣ. Μοίρασε σε δύο περιπτώσεις, σωστά την μπάλα, ενώ έκανε και ένα σουτ στην εκπνοή του χρόνου στο 90+3, με την μπάλα να καταλήγει μακριά από την εστία του Λοντίγκιν.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News