ΠΑΣ Γιαννινα - Ολυμπιακος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (20/3)

ΠΑΣ Γιαννινα - Ολυμπιακος Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – Ολυμπιακος | PAS Giannina – Olympiacos Live Streaming: Αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη, ο Ολυμπιακός καλείται πλέον να πράξει το ίδιο και με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». ΠΑΣ Γιάννινα – Ολμπιακός, σέντρα στις 15:30.

Οι «ερυθρόλευκοι» βαδίζουν ολοταχώς προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά χρειάζονται κι άλλους βαθμούς. Ο ΠΑΣ, από την άλλη, θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς έφτασαν στη νίκη κόντρα στον Άρη, την περασμένη αγωνιστική, έστω κι αν δυσκολεύτηκαν αρκετά. Το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς δεν ήταν εύκολο. Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ νωρίς, αφού ο Κουέστα απέκρουσε το πέναλτι του Ελ Αραμπί. Ο Σισέ έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ στο 45’, αλλά ο Εντιαγέ ισοφάρισε στο 62’.

Πάντως, το τρίποντο της νίκης πήγε στους Πειραιώτες, αφού ο Ελ Αραμπί εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Σισέ, στο 85’. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ, αλλά γνώρισε την ήττα στις καθυστερήσεις (1-0). Η νίκη πήγε στους γηπεδούχους με γκολ του Άκπομ στο 91’. Πάντως, η εικόνα των φιλοξενουμένων ήταν εξαιρετική και μπορούσε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας.Super League Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – Ολυμπιακος Live Streaming: Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είμαστε σίγουροι πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Παραδοσιακά όταν παίζουμε στο γήπεδο των Ιωαννίνων είναι πολύ δύσκολα. Είμαστε στα play off όπου βρίσκονται οι έξι καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Επομένως κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Όλες οι ομάδες πιστεύουμε ότι θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, όλες έχουν ποιότητα και τα παιχνίδια θα είναι ισορροπημένα».

Για την παράδοση του Ελ Αραμπί στα Γιάννενα και το αν έχει προβάδισμα να ξεκινήσει αυτός βασικός: «Ο Γιουσέφ είναι επιθετικός. Οι επιθετικοί παίρνουν αυτοπεποίθηση και δύναμη από τα γκολ. Τελευταία είναι καλά η απόδοσή του και η αυτοπεποίθησή του. Είναι πάντα χρήσιμος στην ομάδα, βοηθάει πάντα τον Ολυμπιακό να σκοράρει».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών σε όλη τη διάρκεια των προκριματικών: «Θα προτιμούσα να μιλήσω γι’ αυτό όταν είναι σίγουρο. Όταν θα είναι ένα γεγονός δεδομένο. Φυσικά και θα ήταν καλό να γίνει, γιατί τα δύο τελευταία χρόνια ήταν πολύ σκληρά όσον αφορά την κούραση των ποδοσφαιριστών. θα θέλαμε να κερδίσουμε 15 μέρες ξεκούρασης. Όχι μόνο για τη φυσική κατάσταση των παικτών και την ξεκούρασή τους, αλλά κυρίως για την ψυχολογική τους κατάσταση.

Για τις οικογένειές τους και την πνευματική τους δύναμη. Είναι σημαντικό να ξεπεράσουμε ένα προκριματικό γύρο, να έχουμε κάποιες διακοπές το καλοκαίρι, που τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχαμε καθόλου. Αυτό έχει συνέπεια και στην απόδοση. Φυσικά είναι επαγγελματίες, δεν μπορεί να γίνει κάτι γι’ αυτό. Προηγείται η επαγγελματική τους ζωή. Είναι φανερή η κόπωση που έχει συσσωρευτεί τα τελευταία δύο χρόνια». live streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – Ολυμπιακος Live Streaming: Επιστρέφει ο Μεταξάς

Ο Θανάσης Στάικος, που βρέθηκε στον πάγκο του ΠΑΣ, αντί του κλινήρη, Ηρακλή Μεταξά στο ματς της Θεσσαλονίκης τόνισε αναφορικά με το ματς. «Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Εμείς κρατούσαμε κοντά τις αποστάσεις των γραμμών μας και μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Είτε με 0-0 είτε ισοφαρίζοντας στην τελευταία φάση με τον Περέα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε να διεκδικήσουμε ότι μπορέσουμε στα playoffs».

Για την εικόνα των παικτών συνολικά: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο για ακόμη μια φορά τήρησαν κατά γράμμα το πλάνο. Έβαλαν και την προσωπική τους σφραγίδα. Δεν μπορεί κάποιος να έχει παράπονο από αυτά τα παιδιά. Μας έχουν κάνει περήφανους και εμάς και τον κόσμο».

ΠΑΣ Γιαννινα – Ολυμπιακος: Κοιτάει ήδη για εξτρέμ

Παρά το γεγονός ότι μέχρι και στην πατρίδα του αναφέρουν πως η περίπτωση του έχει απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους». Εν τούτοις οι Πειραιώτες τονίζουν ότι δεν έχουν προσεγγίσει τον Γάλλο  μεσοεπιθετικό, ο οποίος ανήκει στην Κράσνονταρ.

Ο 32χρονος άσος φέρεται να έχει ζητήσει από την πλευρά του λίγο χρόνο, προκειμένου να πάρει την οριστική του απόφαση σχετικά με το μέλλον του. Πρόθεση του ίδιου είναι να υπογράψει ένα συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι είτε του 2024, είτε του 2025

ΠΑΣ Γιαννινα – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Όλοι οι μεγάλοι αγώνες με ένα κλικ ζωντανά

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/20_3_2022_15_30_pas_giannina_olympiacos/47-1-0-25909

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News