ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδος 2020/21

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός για να καθαρίσει και ο ΠΑΣ για να ελπίζει!

ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός κοντράρονται στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας στους Ζωσιμάδες (7/4, 18:00).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ζωντανά

Να συνεχίσει το ονειρικό του ταξίδι στο κύπελλο Ελλάδας και να πάρει ένα αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό που να του αφήνει ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» θέλει ξεκάθαρα ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Ηπειρώτες κατάφεραν να αποκλείσουν τον εταίρο «αιώνιο» Παναθηναϊκό στη περασμένη φάση και το ιδεατό σενάριο θα ήταν να πραγματοποιήσουν ανάλογες εμφανίσεις και κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας. Στη περίπτωση που ο ΠΑΣ επικρατήσει του Ολυμπιακού πληρώνει με 6.50.Παναθηναϊκός Νέα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live

Ο Ολυμπιακός από τη δική του πλευρά πηγαίνει στην Ήπειρο με την ψυχολογία στα ύψη μετά την… παράσταση στο ΟΑΚΑ. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-5 της ΑΕΚ και μετέτρεψαν το ντέρμπι σε παράσταση για έναν ρόλο. Πλέον μετρούν 2 στις 2 νίκες στα πλέι οφ μετά και το 1-0 επί του Άρη.

Είναι ξεκάθαρο ότι η φιλοσοφία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ θα είναι φουλ επιθετική. Η ομάδα; Του Πέδρο Μαρτίνς ξέρει ότι οι γηπεδούχοι δεν πρέπει  να πιστέψουν ότι μπορούν να καταφέρουν κάτι, για αυτό και οι περσινοί Κυπελλούχοι πηγαίνουν στους Ζωσιμάδες μόνο για τη νίκη, που ουσιαστικά θα κλειδώσει και τη πρόκριση στον τελικό. Το σενάριο νίκη του Ολυμπιακού έχει απόδοση 1.55.

Στον αγώνα της κανονικής περιόδου ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στα Ιωάννινα. Αν επαναληφθεί αυτό και το παιχνίδι τελειώσει χωρίς νικητή η στοιχηματική απόδοση βρίσκεται στο 4.00! Μια αρκετά καλοπληρωμένη ισοπαλία, ειδικά για πρώτο ημιτελικό. Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/MYwezixk

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News