ΠΑΣ Γιαννινα - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (13/11)

ΠΑΣ Γιαννινα - Αρης Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – Αρης Live Streaming | PAS Giannina – Aris Live Streaming: Στο «Ζωσιμάδες» πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου για ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη. Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία για την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου (16:00).

Η αναμέτρηση είναι άκρως σημαντική και για τους δύο συλλόγους, έστω κι αν είναι για διαφορετικούς λόγους. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από ήττα (την 7η σε 12 αγωνιστικές) αυτή τη φορά στο «Πανθεσσαλικό» από τον Βόλο. Η ομάδα του Στάικου είχε μία συνολικά καλή εικόνα, αλλά πλήρωσε τα λάθη της και τελικά έφυγε από το γήπεδο με άδεια χέρια.

Στο πρώτο ημίχρονο έκανε καλή διαχείριση και δεν κινδύνεψε. Αλλά στην επανάληψη πλήρωσε ένα κενό διάστημα δέκα λεπτών (45’-55’), όπου δέχθηκε δύο γκολ. Στη συνέχεια πάλεψε να μειώσει στο σκορ και τα κατάφερε στο 82’ με τον Μπαλάν. Ενώ είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Παμλίδη.

Ο Θανάσης Στάικος είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του: «Νομίζω ότι αξίζαμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι με τις ευκαιρίες που είχαμε στο τέλος. Δεν θα έλεγα ότι δεν είναι καλή ομάδα ο Βόλος. Αλλά τα παιδιά αξίζανε σήμερα τον βαθμό της ισοπαλίας».

Πειστική αντίδραση από τους Θεσσαλονικείς

Ο Άρης από την πλευρά του επέστρεψε στις νίκες, χάρη σε μία πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Λαμία (5-0). Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Λουίς Πάλμα, που πέτυχε χατ-τρικ και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας. Οι «κίτρινοι» είχαν συνολικά εξαιρετική εικόνα. Την οποία είχαν και ανάγκη άλλωστε, έπειτα από τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα.

Τώρα, η προσοχή στρέφεται στα Γιάννενα, όπου ο Πάρντιου θέλει το καλύτερο δυνατό για να κλείσει ο πρώτος γύρος με χαμόγελα. Και παράλληλα να μειωθεί και η απόσταση από τις πρώτες θέσεις. Ενδεικτικές ήταν άλλωστε και οι δηλώσεις του Βρετανού προπονητή μετά το τέλος του αγώνα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε.

«Στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Σήμερα ήμασταν πιο τυχεροί απ’ ότι στα προηγούμενα ματς. Βάλαμε και πέντε τέρματα και πήραμε το ματς. Σίγουρα η αποβολή έπαιξε ρόλο, αλλά στα τελευταία ματς ήμασταν αυτοί που είχαμε τον έλεγχο. Σήμερα πήραμε αυτό που αξίζαμε και είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά. Όπως για τον Πάλμα που έκανε χατ-τρικ, όπως και για άλλους παίκτες».Super League Ελλάδα Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – Αρης Live Streaming: Χωρίς κόσμο στα Γιάννινα

Ανακοίνωση κατά την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν στα Γιάννινα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ (16:00), εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν χωρίς τον κόσμο τους στο πλευρό τους, καθώς όπως γνωστοποίησαν στην ανακοίνωση τους απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετάβαση των οπαδών τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετάβαση στα Ιωάννινα. Μετά από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Κατόπιν τούτου, καλούμε τους φιλάθλους μας να μην ταξιδέψουν την Κυριακή στην ηπειρωτική πόλη. Καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης και εισόδου στο γήπεδο. Προστατεύουμε, έτσι, την ομάδα μας από κάθε πιθανό κίνδυνο γιατί ο Άρης είναι πάνω απ όλα».

Αγωνιστικά, στην ίδια εντεκάδα που είχε παρατάξει στη νικηφόρα αναμέτρηση με τη Λαμία, στρέφεται ο Άλαν Πάρντιου. Ο Βρετανός δεν θα προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πιθανότερο ωστόσο είναι να ξεκινήσει ο Γκρέι αντί του Ζερβινιο στην κορυφή της επίθεσης. Ενώ μια θέση στην άμυνα διεκδικούν οι Μπράμπετς και Μαζικού. Αρης Live Streaming

Πίρσμαν: «Είχαμε ανάγκη αυτό το αποτέλεσμα»

Eμφανώς ικανοποιημένος από την ευρεία νίκη του Άρη επί της Λαμίας, κρατώντας το μηδέν, εμφανίστηκε ο Μάρβιν Πίρσμαν. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε μιλώντας στην κάμερα της  συνδρομητικής τηλεόρασης.

Για την ικανοποίηση μετά την αποψινή ευρεία νίκη: «Το χαρήκαμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, δεν έχει σημασία αν βάλαμε πέντε γκολ. Θέλαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Αν τα πέντε γκολ αποτελούν ξέσπασμα: «Ήταν μία ανακούφιση για μας καθώς περάσαμε δύσκολες εβδομάδες. Σήμερα αυτή η άνετη νίκη μας δίνει μία ανακούφιση και πιστεύω θα συνεχίσουμε έτσι».

Τη σημασία του μηδέν στην άμυνα: «Είναι σημαντικό να μην δέχεται η ομάδα γκολ. Νομίζω ότι είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι, με χαροποιεί πολύ σαν αμυντικό. Ας ελπίσουμε συνεχίσουμε έτσι».

Πού οφείλεται η αλλαγή στην απόδοση του Άρη: «Δεν ήταν τόσο εύκολο, κάναμε γρήγορα το 1-0, μετά ήρθε η αποβολή και ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες. Έγιναν κάπως σχετικά ευκολότερα τα πράγματα. Κάναμε ευκαιρίες και τα γκολ που θέλαμε, φτάνοντας στη νίκη που θέλαμε».

Πώς αισθάνεται αναφορικά με την επικείμενη επιστροφή του στα Γιάννενα: «Είναι ωραίο το συναίσθημα που γυρίζω πίσω. Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε. Τώρα είμαι παίκτης του Άρη, θα δω κάποιους φίλους εκεί αλλά θα κάνω τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μου».

ΠΑΣ Γιαννινα – Αρης Live Streaming: «Είμαστε στο 80% από αυτό που θέλω»

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ μίλησε ο Άλαν Πάρντιου. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Πόσο βοήθησε τον Άρη να βρει τα πατήματά του το ευρύ 5-0: «Είναι πολύ σημαντικοί οι βαθμοί που πήραμε σε αυτό το παιχνίδι. Για μας, αλλά και για τους οπαδούς μας. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη. Όπως και το γεγονός ότι σκοράραμε με διάφορους τρόπους. Και από στημένες φάσεις και στο ανοικτό παιχνίδι. Φυσικά, ότι βάλαμε πολλά γκολ μας δίνει δύναμη! Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια είχαμε τον έλεγχο, όμως, δεν κάναμε γκολ. Σε αυτό τα καταφέραμε, κι αυτό είναι σημαντικό».

Για τον βαθμό απόδοσης που πιστεύει ότι έχει φτάσει η ομάδα του: «Δεν μπορούμε να κάνουμε σωστή αξιολόγηση με βάση το προηγούμενο παιχνίδι. Γιατί ο αντίπαλος έπαιζε μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες. Είμαι ικανοποιημένος, όμως, γιατί παίξαμε πολύ καλά μέχρι την αποβολή. Και συνεχίσαμε έτσι. Είναι γεγονός ότι βελτιωνόμαστε πολύ, και ειδικά στις στημένες μπάλες. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαστε στο 70 με 80% θα έλεγα της απόδοσης που εγώ θέλω να έχουμε. Απαραίτητο είναι να συνεχίσουμε να σκοράρουμε. Γιατί πρέπει να διατηρήσουμε το ρυθμό μας και για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Πόσο σημαντική πιστεύει ότι θα είναι η νίκη, αν έρθει κόντρα στον ΠΑΣ: «Κατ’ αρχάς, είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Και δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τη σκέψη μας η διακοπή. Θα πάμε στο παιχνίδι αυτό για τη νίκη, που πράγματι είναι σημαντική. Δυστυχώς, πάντως, η διακοπή δεν είναι το ιδανικότερο. Οταν αρχίζεις να βρίσκεις τη φόρμα σου. Ο ΠΑΣ έχει τα δικά του προβλήματα, τα οποία τα εξετάζουμε».

ΠΑΣ Γιαννινα – Αρης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News