ΠΑΣ Γιαννινα - Αρης Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (17/5)

ΠΑΣ Γιαννινα - Αρης Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – Αρης Live Streaming | PAS Giannina – Aris Live Streaming: Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θέλουν για το φινάλε του πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη στο μεταξύ τους παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Ζωσιμάδες. Σέντρα στο ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης στις 20:00.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο εν όψει του φινάλε του πρωταθλήματος. Οπότε αναμένεται να δούμε και αρκετές αλλαγές. Οι γηπεδούχοι θα τερματίσουν στην έκτη θέση του μίνι πρωταθλήματος των playoffs της Super League. Μέχρι στιγμής έχουν μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Ωστόσο είναι από τις ομάδες με την πιο σταθερή απόδοση, σε όλη τη διαδικασία. Δε χαρίστηκαν σε κανένα αντίπαλο και χτύπησαν όλα τα παιχνίδια. Διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορούσαν. Στον πιο πρόσφατα χρονικά αγώνα, με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας γνώρισαν βαριά ήττα και πολύ εύκολα μάλιστα (4-0).

Οι πολλές απουσίες που είχε ο Ηρακλής Μεταξάς, σε συνδυασμό με την πολύ καλή φόρμα των «πρασίνων» το τελευταίο διάστημα, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των Αθηναίων. Ενόψει του αγώνα με τον Άρη, στην αυλαία του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο των Ηπειρωτών, αναμένεται να γίνουν και πάλι αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Στον Άρη, δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί από τη νίκη επί της ΑΕΚ. Κυρίως από τον τρόπο που επιτεύχθηκε (3-2 από 0-2). Οι «κίτρινοι» παρέδωσαν μία εξαιρετική παράσταση. Με ένα φινάλε που δεν θα μπορούσε να είχε ονειρευτεί, ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός τους. Super League Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – Αρης Live Streaming: Το μήνυμα Καρυπίδη στα social media

«Τα χαμόγελα των παιδιών χθες, τα δάκρυα χαράς μικρών και μεγάλων, ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή που βίωσα από την ημέρα που βρίσκομαι στον Άρη. Οι χθεσινές στιγμές, οι χθεσινές εικόνες, μου δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσω μαζί σας την προσπάθεια που κάνουμε να οδηγήσουμε τον Άρη εκεί που ονειρευόμαστε. Και θα γίνει αυτό. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες μέρες. Αυτή τη στιγμή νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ τον προπονητή μας και τους παίκτες μας.

Για την έξοδο μας στην Ευρώπη για 4η σερί χρονιά . Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Άκη Μάντζιο. Γιατί δικαιούται ένα σημερινό μερίδιο της επιτυχίας. Άφησα τους φιλάθλους μας για το τέλος. Χωρίς τη δική τους βοήθεια το 0-2 δεν θα γινόταν ποτέ 3-2. Όταν το Βικελιδης είναι όπως χθες, μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Σας ευχαριστώ».

Πανηγυρικό κλίμα στον Αρη

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, βρήκαν τον τρόπο να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Από το 78’ έως το 93’ πέτυχαν τρία τέρματα και νίκησαν με 3-2, εξασφαλίζοντας την τέταρτη θέση και κατ’ επέκταση το  ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Χερμάν Μπούργος: «Θα ήθελα να αποδώσω τα εύσημα στον κόσμο και όπως είπα πριν, σε όλους όσοι βοήθησαν για να μπορέσει να χτιστεί αυτό το σύνολο και να πετύχουμε το στόχο μας. Δεν ξέρω τι άλλαξε στο 78′. Εμείς παίζουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό και παίξαμε και αυτό έτσι».

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει λόγο να πιέσει τους παίκτες του στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Θα δώσει λοιπόν ανάσες σε αρκετούς βασικούς που πιέστηκαν περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Αμφίβολη είναι επίσης η συμμετοχή των Σάσα, Γκανέα και Σούντγκρεν, που έχουν κάποια μικροπροβλήματα.

ΠΑΣ Γιαννινα – Αρης Live Streaming: Χαρούμενος ο Ματέο Γκαρσία

«Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα και το εισιτήριο της Ευρώπης. Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και στο τέλος είμαστε εμείς που πήραμε τους τρεις βαθμούς», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο ο Αργεντινός εξτρέμ.

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ: «Ναι το χρωστούσα στον κόσμο, στην ομάδα και ευτυχώς ήρθε στην κατάλληλη στιγμή».

Την ανατροπή με την ΑΕΚ: «Ναι η αλήθεια είναι ότι δεχθήκαμε τα δύο γκολ, αλλά είχαμε τον κόσμο δίπλα μας και έπρεπε να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δώσαμε τα πάντα για να τα κερδίσουμε. Ήταν θέμα ψυχής και διάθεσης. Παίξαμε σαν να είναι τελικός, είχαμε τα κότσια όπως πρέπει στο ποδόσφαιρο».

Τη χρονιά του: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα, θέλω να το αφιερώσω στον πατέρα μου, αλλά και στην οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου και στον σύλλογο».

ΠΑΣ Γιαννινα – Αρης Live Streaming: Μεταξάς για όλους και για όλα

Δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε ο Ηρακλής Μεταξάς τις πληροφορίες που τον θέλουν να δίνει αύριο το τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής του ΠΑΣ έχοντας συμφωνήσει να αναλάβει τον Αστέρα Τρίπολης. Ο 54χρονος τεχνικός θέλησε να αποφύγει τις πιεστικές ερωτήσεις τονίζοντας πως θα μιλήσει όταν θα υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

«Για να αρχίσουμε και να τελειώσουμε κιόλας με αυτό το θέμα, αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα νεότερο για ανακοίνωση. Εγώ μίλησα με τον πρόεδρο, όφειλα να το κάνω, γνωρίζει τις σκέψεις μου και όταν υπάρχει κάτι νεότερο και επίσημο θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Ειλικρινά σας λέω δεν υπάρχει τίποτα για να ανακοινωθεί προς τα έξω», τόνισε, ενώ διέψευσε πως έχει πει στους παίκτες του πως αποχωρεί. «Όχι, το άκουσα από εσάς ότι γράφτηκε, αλλά δεν ισχύει».

Για το αν ουσιαστικά ισχύει η φήμη ότι θέλει να αποχωρήσει προσπάθησε να… ντριμπλάρει λέγοντας «… πάμε τώρα στα αγωνιστικά γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ», ενώ για το γεγονός ότι δεν βγήκε ανακοίνωση διάψευσης τόνισε: «Εγώ είπα ό,τι είχα να πω και στέκομαι σε αυτό, γιατί δεν υπάρχει τίποτα νεότερο».

Τέλος, για τη συζήτηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣ και αν θα γινόταν ούτως ή αλλιώς, σχολίασε: «Πάντα συζητάμε με τον πρόεδρο, γνωρίζει τις σκέψεις μου, εγώ τις δικές του, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα να ανακοινώσουμε. Όταν υπάρξει θα το μάθετε».

 

ΠΑΣ Γιαννινα – Αρης Live Streaming | Links:

Κλικ για να δείτε το ματς

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/17_5_2022_20_00_pas_giannina_aris/47-1-0-26475

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News