Παρουσίαστηκαν Τρουγιέ και Τσοκάι: «Δεν δίστασα ούτε στιγμή να έρθω στον ΠΑΟ»

Παρουσίαστηκαν Τρουγιέ και Τσοκάι: «Δεν δίστασα ούτε στιγμή να έρθω στον ΠΑΟ»

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα τα οποία με την σειρά του αποθέωσαν τον Παναθηναϊκό για την νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν στην παρουσίασή τους:

Αλέξις Τρουιγιέ:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Μου άρεσε πολύ το θέαμα σήμερα. Ήταν πραγματικά χάρμα οφθαλμών»

Για το πως νιώθει για την μεταγραφή του: «Όταν άκουσα γι΄ αυτόν τον σπουδαία, μεγάλο και ιστορικό σύλλογο δεν δίστασα ούτε στιγμή. Ήταν μια μεταγραφή που έγινε γρήγορα».

Για τη θέση που παίζουν: «Μου αρέσει να παίζω στην μεσαία γραμμή, αλλά κυρίως ως επιθετικός μέσος. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Ένις Τσοκάι:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Νομίζω ότι σήμερα ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό και άξιζε τη νίκη»

Για το πως νιώθει για την μεταγραφή του: «Είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή μου. Ο Παναθηναϊκός με είδε και με επέλεξε. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τιμήσω την πράσινη φανέλα με πολλές νίκες».

Για τη θέση που παίζουν: «Παίζω ως κεντρικός μέσος, αλλά πιστεύω ότι η καλύτερη θέση για μένα είναι ως ανασταλτικός μέσος. Τρέχω αρκετά με την μπάλα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News