«Παρόμοιο ξεφτιλίκι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει ξαναζήσει»

Απίστευτο: Αναβλήθηκε το Ατρόμητος - ΑΕΚ λόγω των δοκαριών!

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Ασημακόπουλος, μέσω της εφημερίδας «Livesport» αναφέρει τη δική του άποψη για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι, το οποίο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Ο Νίκος Ασημακόπουλος αναφέρει τη δική του γνώμη για το παιχνίδι του Περιστερίου ανάμεσα σε Ατρόμητο κι ΑΕΚ, αναφέροντας πως παρόμοιο ξεφτιλίκι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει ξαναζήσει τα προηγούμενα χρόνια. Ουσιαστικά ο δημοσιογράφος τα βάζει με την όλη κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες.

Αρχικά αναφέρει πως οι ΑΕΚτζηδες πανηγυρίζουν γιατί πέρασαν από μια δύσκολη έδρα χωρίς καν να παίξουν. Από την άλλη αναφορά κάνει και στους Ατρόμητο, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό κ.α ομάδες, οι οποίες στρέφονται κατά της ΑΕΚ για την τακτική που ακολούθουσε, προσπαθώντας να μην παίξει μέσα στο γήπεδο το παιχνίδι και να το πάρει στα χαρτιά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Τέτοιο ξεφτιλίκι, όπως αυτό προχθές στο Περιστέρι, το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είχε ζήσει έως τώρα ποτέ, τουλάχιστον σε επίπεδο Α’ Εθνικής. Ούτε τις εποχές που τα περισσότερα γήπεδα ήταν χωμάτινα.

Ήδη ένας παράγοντας του Ατρόμητου παραδέχτηκε σε ζωντανή σύνδεση ότι η ίδια κατάσταση στην έδρα της ομάδας του υπάρχει τα τελευταία 12-13 χρόνια, χωρίς να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Και, φυσικά, για να το καταλάβουν στην ΑΕΚ και να δημιουργήσουν το θέμα, σημαίνει ότι…φώναζε από μακριά. Αποκλείεται να το είδαν με…το μάτι με το που πήγαν να παίξουν.

 

Από την άλλη οι ΑΕΚτζήδες πανηγυρίζουν επειδή…άρπαξαν την ευκαιρία για να πάρουν το δύσκολο ματς χωρίς τον παραμικρό κόπο. Και, φυσικά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που έκαναν και αυτοί παρέμβαση μάλλον από…συνήθεια, ζητούν ουσιαστικά από την ΑΕΚ να μην υπερασπιστεί τα συμφέροντά της, όπως η ίδια τα εννοεί. «Έξοχα» όπως φώναζε και ο ναύαρχος Γελεβουρδέζος!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News