Πάρντο: «Διακοπές νόμιζα πως ήθελε να κάνει ο Χάμες Ροντρίγκες στην Ελλάδα»

Πάρντο: «Διακοπές νόμιζα πως ήθελε να κάνει ο Χάμες Ροντρίγκες στην Ελλάδα»

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν ήρθε στα… τυφλά στον Ολυμπιακό. Ψάχτηκε αρκετά και αυτό φάνηκε από τα όσα δήλωσε σε μέσο της Κολομβίας ο συμπατριώτης του και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Φελίπε Πάρντο.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αποκάλυψε στο «Futbolred», πως ο 31χρονος μεσοεπιθετικός τον ρώτησε για την Αθήνα και ο ίδιος νόμιζε πως ρωτάει για να πάει διακοπές.

«Ναι μιλήσαμε. Με ρώτησε πώς είναι η Αθήνα. Νόμιζα πως θα πήγαινε διακοπές, αλλά δεν το ήξερα ότι θα πάει στον Ολυμπιακό. Του είπα ότι η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα και θα το απολαύσει. Του εύχομαι επιτυχία και να δείξει το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι πιο ώριμος και αφοσιωμένος στο άθλημα. Είναι σαν τη Ρεάλ, την Μπάγερν, τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημά του. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτή που βλέπει ο κόσμος. Πολλές ομάδες που αντιμετωπίζει κρύβονται, δεν κάνουν επιθέσεις», συμπλήρωσε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News