Παραιτήθηκε από το γυναικείο βόλεϊ και τάχθηκε υπέρ Γιαννακόπουλου

Παραιτήθηκε από το γυναικείο βόλεϊ και τάχθηκε υπέρ Γιαννακόπουλου

Ο Παναγιώτης Μαλακατές υπέβαλλε την παραίτηση του από το γυναικείο τμήμα βόλεϊ και κάλεσε την υπάρχουσα διοίκηση να παραιτηθεί για να αναλάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά: «Γνωστοποιώ ότι έχω παραιτηθεί από το πόστο μου και ισχύει πλέον με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί για τη φετινή χρονιά ωστόσο δεν υπάρχει καμία προοπτική με την υπάρχουσα κατάσταση και διοίκηση. Απευθύνω έκκληση στην υπάρχουσα διοίκηση να ασπαστεί την πλειοψηφία της παναθηναϊκής γνώμης, να παραιτηθεί και να ξαναγίνουμε σύλλογος μεγάλος με την έλευση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αυτή τη στιγμή όλες οι ομάδες ενισχύονται και εμείς κοιτάμε. Επίσης είναι επιτακτική η ανάγκη για παραίτηση της νυν διοίκησης καθώς στις 23 Μαϊου λήγει η προθεσμία συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα και θα πρέπει να υπάρχει ένας προγραμματισμός πάνω σε αυτό το ζήτημα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News