Παρέμεινε στα... πράσινα η Κοσμά - Η δήλωση για τον Δ. Γιαννακόπουλο

Παρέμεινε στα... πράσινα η Κοσμά - Η δήλωση για τον Δ. Γιαννακόπουλο

Η Σοφία Κοσμά παρέμεινε στα πράσινα και σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ευχαρίστησε την απερχόμενη διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Σοφία Κοσμά ανέφερε:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την προηγούμενη διοίκηση του κ. Γιαννακόπουλου γιατί μας πρόσφερε ηρεμία και ασφάλεια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Από κει και πέρα εύχομαι καλή επιτυχία και στη νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό.

Οι στόχοι του Συλλόγου με βάση την ιστορία του είναι πάντα υψηλοί. Όσες θα μείνουμε από την περσινή ομάδα σε συνδυασμό με τα κορίτσια που θα έρθουνε θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας.

Από την πλευρά μου καλώ και εγώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού να συνδράμει και να γίνει μέλος στον Ερασιτέχνη και να κρατήσει τον Σύλλογο σε υψηλό επίπεδο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Σοφία Κοσμά στο τμήμα βόλεϊ γυναικών για την σεζόν 2020-2021.

Η 27χρονη ακραία ήταν μια από τις αθλήτριες που βασίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα και θα συνεχίσει να φοράει το «τριφύλλι» δείχνοντας ότι το τμήμα θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο».

Αναλυτικά η καριέρα της Κοσμά:

2007-09 Μαρκόπουλο

2009-10 Κερατέα

2010-11 Μαρκόπουλο

2011-14 Ολυμπιακός

2015-16 ΑΕΚ

2016-18 Ηρακλής Κηφισιάς

2018-μέχρι σήμερα Παναθηναϊκός

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News