Παρέα μουσικόφιλων Παναθηναϊκών διασκεύασε το «Τριφυλλάρα, σ' αγαπώ» (vid)

Παρέα μουσικόφιλων Παναθηναϊκών διασκεύασε το «Τριφυλλάρα, σ' αγαπώ» (vid)

Μια διασκευή γνωστού συνθήματος του Παναθηναϊκού δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από τους Ρουλαλάδες The Band, που σίγουρα θα αγγίξει τις καρδιές των φίλων του συλλόγου και θα δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα.

«Ένα σύνθημα (από τα 3 συνολικά) που είναι εμπνευσμένο από τις 70s ντίσκο μουσικές των Boney M.

Με άρωμα βόλλευ…
Δηλώσεις Ανδρεόπουλου από το 2020, πλάνα από αγώνες του γυναικείου και αντρικού τμήματος στο γήπεδο της Κυψέλης της τελευταίας δεκαετίας αλλά και αποσπάσματα από τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τους άντρες το 2020 στο κλειστό Παύλος Γιαννακόπουλος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας!

Τριφυλλάρα μου σ’ αγαπώ
και παντού σ’ ακολουθώ
και όσο ζω
για σένα τραγουδώ…

Ρουλαλάδες: Το prequel της οργανωμένης Θ.13. Ασταμάτητα όρθιοι στο πέταλο, φωνάζουν και τραγουδούν αυτοσχέδια δίστιχα που καταλήγουν σε “Ρουλαλά”!
Υιοθετώντας το όνομα, οι Ρουλαλάδες του 2021 είναι μια παρέα μουσικόφιλων Παναθηναϊκών που γουστάρει να διασκευάζει “επί το λαϊκότερον” τραγούδια που έγιναν συνθήματα!

ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!
ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ!»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News