Πάρε κι εσύ τα πάνω σου βρε Νεμάνια!

«Τουρκοφάγος» Παναθηναϊκός, φώναξε «εδώ είναι ΟΑΚΑ»!

Καλό για την ψυχολογία του Νεμάνια Νέντοβιτς ότι κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν έχασε σουτ τελειώνοντας το παιχνίδι διψήφιος σε πόντους.

Ο Σέρβος ακόμα ψάχνεται στο γήπεδο, προσπαθώντας να ξανανιώσει αθλητής, ας μην ξεχνάμε ότι για να τον ξαναδούμε στην 12άδα έπρεπε να περάσουν 156 μέρες!

Ήταν 14 Απριλίου 2021 και πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ όταν ο ταλαντούχος γκαρντ φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα με το τριφύλλι την περασμένη σεζόν.

Έκτοτε ο κορονοϊός όχι μόνο του χτύπησε την πόρτα, αλλά έμελλε να τον κρατήσει περίπου έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Το καλοκαίρι επέστρεψε στις προπονήσεις και έκτοτε άρχισε να ανεβάζει σιγά-σιγά ρυθμούς.

Ο Δημήτρης Πρίφτης τον άφησε εκτός από τα έξι πρώτα φιλικά ματς των πρασίνων στην preseason (με Iona, Περιστέρι, Απόλλωνα Πάτρας, Ζενίτ, Ερυθρό Αστέρα και Βίρτους Μπολόνια).

Ο Νέντοβιτς βρέθηκε στην 12άδα για το πρώτο ματς του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» κόντρα στην Παρτίζαν αρχές Σεπτέμβρη κι έκτοτε προσπαθεί το κορμί του να θυμηθεί ότι είναι αθλητής.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News