Tο... παρασκήνιο της μεταγραφής Λεντέσμα

Tο... παρασκήνιο της μεταγραφής Λεντέσμα

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τον Αντρέα Στραματσιόνι και την παραμονή του στην Αθήνα μίλησε στην ιστοσελίδα του Di Marzio ο Κριστιάν Λεντέσμα.

[ads2]

«Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο, όταν έφευγα για διακοπές με την οικογένεια μου. Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον μάνατζερ Fabio Guardabasso. Μου έκανε πρόταση να παίξω στην Ελλάδα λέγοντας μου ότι ο Στραματσιόνι και ο Μούτσι ζήτησαν ειδικά εμένα και απάντησα “εντάξει, ας το δοκιμάσω”», είπε αρχικά ο Κριστιάν Λεντέσμα και πρόσθεσε: «παρά το γεγονός ότι είχα μήνες να αγωνιστώ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα και αυτό με έκανε να αποδεχθώ αμέσως την πρόταση του Παναθηναϊκού».

«Δεν είχα δουλέψει ποτέ με τον Στραματσιόνι, δεν τον γνώριζα ούτε σαν άνθρωπο, ούτε σαν προπονητή, αλλά ήταν μία υπέροχη έκπληξη. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Με ήθελε πολύ, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιζα από τον Ιανουάριο», σημείωσε ο Λεντέσμα για την σχέση του με τον «Στράμα».

«Ήμουν πολύ ευτυχισμένος και πανηγύρισα με την οικογένειά μου, όπως πάντα», ανέφερε για τα δύο γκολ που σημείωσε ο Λεντέσμα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης εκτελώντας εύστοχα τα πέναλτι που «κέρδισε» το «τριφύλλι».

Όσον αφορά στην παραμονή του στην Αθήνα, ο Λεντέσμα ήταν ξεκάθαρος: «Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να νιώθω καλά στο σπίτι μου. Νιώθω καλά εδώ, γιατί νιώθει καλά η οικογένειά μου. Βρήκαμε ένα ιταλικό σχολείο για τα παιδιά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα».

Για τις διαφορές ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, ο Λεντέσμα είπε: «Η Ρώμη είναι Ρώμη και ο τρόπος που ζει το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βρεθεί αλλού, αλλά και εδώ δεν είναι άσχημα. Η έδρα μας είναι πολύ «καυτή». Έχω μάθει δύο λέξεις, το “καλησπέρα” και το “καλημέρα”».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News