Παρασκήνιο: Τι συνέβη πριν περάσει αλλαγή ο Μπερνάρ

Μπήκε στο... ψητό ο Μπερνάρ - Οι οδηγίες του Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με το Ο κεφάλαιο και αυτό βλέπεις από πολλά πράγματα στο γήπεδο.

Αυτό όμως που έγινε χθες στη Λεωφόρο κέντρισε το ενδιαφέρον.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ μπήκε αλλαγή ο Μπερνάρ.

Λίγο πριν λοιπόν όλοι οι συμπαίκτες του τον είχαν αγκαλιάσει και του είχαν ευχηθεί καλή επιτυχία.

Ένας ένας. Αυτό δείχνει ότι ο ένας νοιάζεται για τον άλλον και φυσικά ότι υπάρχει αυτό που λέμε «υγεία» στα αποδυτήρια.

Μπήκε στο… ψητό ο Μπερνάρ – Οι οδηγίες του Γιοβάνοβιτς

Ο Μπερνάρ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στην χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Ο Βραζιλιάνος έδειξε τρομερά στοιχεία ενώ η κάθε επαφή του με την μπάλα αποδεικνύει το πόσο καλός παίκτης είναι και το πόσο πολύ θα βοηθήσει την ομάδα.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο παίκτης φάνηκε να έχει ήδη αφομοιώσει όσα θέλει ο προπονητής του από αυτόν.

Ο Μπερνάρ δείχνει να παίρνει το ρόλο του πλέιμεικερ στον Παναθηναϊκό χωρίς να χαλάει τις ισορροπίες και να κάνει πιο επιθετική την ομάδα παίζοντας ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου.

Σε αυτό τον βοηθάει το μεγάλο προσόν που έχει να περνάει με ευκολία τον προσωπικό του αντίπαλο και να παίζει την μπάλα στο χώρο δημιουργώντας καλές προϋποθέσεις για την ομάδα του.

Όλα δείχνουν ότι το Τριφύλλι βρήκε τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά και το μόνο που απομένει είναι να βρει ρυθμό μέσα από τις συνεχόμενες προπονήσεις και τα παιχνίδια.

Πάντως, με την χθεσινή εμφάνιση του η παρουσία του στη βασική ενδεκάδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ πιθανή.

Παναθηναϊκός: Ίσως με άλλη ενδεκάδα μετά τη διακοπή

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την πρώτη πεντάδα αγώνων χωρίς κάποια βαθμολογική απώλεια και πάει στην διακοπή με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Μία διακοπή η οποία έρχεται σε ένα σημείο που το Τριφύλλι έχει δώσει συνεχόμενα παιχνίδια με ένα σχετικά μικρό αριθμό παικτών ενώ είχε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι λόγω τραυματισμών έχουν μείνει πίσω.

Έτσι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μπροστά του ένα διάστημα 14 ημερών να ξεκουράσει την ομάδα του αλλά και να δουλέψει με τους παίκτες που ήταν εκτός για να τους έχει απόλυτα έτοιμους στην επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος.

Μην ξεχνάμε ότι το Τριφύλλι είχε εκτός του Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ ενώ είχε ανέτοιμους τους Μπερνάρ, Βέρμπιτς. Ακόμα δεν είχε στην ομάδα τις δύο νέες προσθήκες που έγιναν.

Συνοψίζοντας, μιλάμε για έναν γκρουπ 7-8 παικτών που έλειψαν στο Τριφύλλι και αυτή η διακοπή είναι η τέλεια ευκαιρία ώστε η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη και με όλα της τα όπλα στον μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Ίσως στον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς να δούμε μια τελείως διαφορετική ομάδα καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα με την λεγόμενη βασική του ενδεκάδα.

Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού στην άμυνα. Ο Μπερνάρ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην ενδεκάδα της ομάδας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ενώ ετοιμοπόλεμος θα είναι και ο Βέρμπιτς.

Ακόμα, έτοιμος θα είναι και ο Τρουιγιέ ενώ ο μόνος που θα μείνει πίσω θα είναι ο Τσόκαι ο οποίος μόλις ήρθε θα πρέπει να ξαναφύγει για να βοηθήσει την εθνική του ομάδα και θα χρειαστεί ένα διάστημα για να εγκλιματιστεί μόλις επιστρέψει.

Πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News