Παρασκήνιο: Τι λέει ο Ιβάν για Παλάσιος - Ποια η διαφορά με Βιτάλ

Απολαμβάνει το «μάτε» του στο ηλιοβασίλεμα ο Παλάσιος! (pic)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ανησυχεί και παρουσιάζεται σίγουρος για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Σίγουρος για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος παρουσιάζεται ο Ιβάν Ποβάνοβιτς μιλώντας στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την ΕΦΣΥΝ, ο Σέρβος προπονητής εκτιμά ότι ο Αργεντινός εξτρέμ χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι θα είναι άμεσα σε θέση να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο χορτάρι.

Μάλιστα, έχει διαρκώς συζητήσεις με τον ίδιο τον παίκτη στο Κορωπί προκειμένου να του εξηγήσει ότι του έχει πλήρη εμπιστοσύνη και ο λόγος που δεν χρησιμοποιείται στο αρχικό σχήμα είναι για να εμπεδώσει καλύτερα, μέσα από τις προπονήσεις, τη φιλοσοφία του.

Οπως τονίζει η εφημερίδα, η ειδοποιός διαφορά στο θέμα της προσαρμογής του Ματέους Βιτάλ και του Σεμπαστιάν Παλάσιος είναι ποδοσφαιρική και σχετίζεται με τις πρώην ομάδες τους.

Η μεν Ιντεπεντιέντε του Παλάσιος αγωνιζόταν πίσω από την μπάλα και είχε ως επιθετικό πλάνο τις αντεπιθέσεις, με συνέπεια ο Αργεντινός να πρέπει να συνηθίσει έναν άλλο τρόπο παιχνιδιού. Η δε Κορίνθιανς έδινε έμφαση στην κατοχή της μπάλας και το κυριαρχικό ποδόσφαιρο και είχε φιλοσοφία συμβατή με αυτήν που εφαρμόζει ο Γιοβάνοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News