Παρασκήνιο: Τι έκανε ο Ζήσης μετά το νταμπλ

Παρασκήνιο: Τι έκανε ο Ζήσης μετά το νταμπλ

Από το τέλος του τελικού στον Άγιο Θωμά ο Δημήτρης Ζήσης επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονταν

Να ξεκινήσουμε ανάποδα, ευχαριστώντας τον αθλητή-επαγγελματία Δημήτρη Ζήση. Σίγουρα συνέβαλε κι εκείνος στην τεράστια επιτυχία της ομάδας βόλεϊ. Αλλά μέχρι εκεί, αφού οι ψίθυροι για μεταπήδηση στο λιμάνι έγιναν φωνές αμέσως μετά την κατάκτηση του νταμπλ!
Ο Παναθηναϊκός είναι Πρωταθλητής Ελλάδος.

Το μικρό πάρτι έχει στηθεί έξω από το κλειστό του Αγίου Θωμά και το μεγάλο στήνεται στη Λεωφόρο. Στο Μαρούσι δεκάδες κόσμου περιμένει να αγκαλιάσει τους πρωταγωνιστές, να βγει μια φωτογραφία μαζί τους, να κλάψουν όλοι μαζί από χαρά.

Οι αθλητές το ζουν σαν να μην υπάρχει αύριο, βγαίνουν έξω από το κλειστό δίνοντας τον παλμό στους παρευρισκόμενους, δίνοντας το σύνθημα, λέγοντας πως αυτός είναι ο Παναθηναϊκός (Αδρεόπουλος) και όλα αυτά ένα με τον κόσμο.

Ένας ήταν αυτός που έφυγε σαν κυνηγημένος. Σαν τον κλέφτη στο κόκκινο αμάξι του μην τυχόν και τον καταλάβει κανείς. Μάταιες όλες οι προσπάθειες των ανθρώπων να τον κρατήσουν στην ομάδα. Είχε παρθεί η απόφαση πριν τον τελικό…

Στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό μας, κρατάμε όρθιο τον Ερασιτέχνη! Όλοι μέλη!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News