Παρασκήνιο: Τι έγινε στα αποδυτήρια με Πιτίνο

Παρασκήνιο: Τι έγινε στα αποδυτήρια με Πιτίνο

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Βαλένθια, ο Ρικ Πιτίνο επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, όπου συνομίλησε με τους πρώην παίκτες του και… αυτούς που θα κοουτσάρει στο Προολυμπιακό Τουρνουά του επόμενου καλοκαιριού.

Η παρουσία του Ρικ Πιτίνο στα επίσημα του ΟΑΚΑ έκανε ξεχωριστή τη σημερινή βραδιά για τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Όσοι είδαν από κοντά τον αγώνα με τη Βαλένθια, είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν θερμά τον πρώην προπονητή της ομάδας και να του ανταποδώσουν όσα αυτός προσέφερε στους οκτώ μήνες που βρέθηκε στον πράσινο πάγκο.

Μετά το τέλος του σαρανταλέπτου, ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός κατέβηκε στα αποδυτήρια του τριφυλλιού και χαιρέτησε τους πρώην παίκτες του.

Όπως ήταν φυσιολογικό, οι διεθνείς ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής, δεδομένου ότι θα τους καθοδηγήσει επίσης στο Προολυμπιακό Τουρνουά του επόμενου καλοκαιριού, μετά τη συμφωνία του με την ΕΟΚ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News