Παρασκήνιο: Πώς προέκυψε ο Πετρούσεφ για τον Παναθηναϊκό

Παρασκήνιο: Πώς προέκυψε ο Πετρούσεφ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στην εποχή Ράντονιτς και ένα από τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν εκείνο του 22χρονου Φιλίπ Πετρούσεβ.
Έπειτα από συζητήσεις με τον Αργύρη Πεδουλάκη, αρχίζει και ξεδιαλύνεται το τοπίο γύρω από το μεταγραφικό σχεδιασμό. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ιούλιος θα είναι πολύ καυτός μήνας για τον Παναθηναϊκό.




Μία από τις περιπτώσεις παικτών που συζητήθηκαν την Τετάρτη και την Πέμπτη με τους παράγοντες της ομάδας, τον Ράντονιτς και τον ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ήταν αυτή του Φιλίπ Πετρούσεβ, του 22χρονου ύψους 2μ.11 σέντερ που πριν από έναν χρόνο θεωρήθηκε το next big thing του σερβικού μπάσκετ, όμως δεν βρήκε στην back-to-back πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές τον χώρο και τον χρόνο που είχε ανάγκη ώστε να δικαιώσει τις προσδοκίες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News