Παρασκήνιο με Βιτάλ-Παλάσιος: Τι έλεγαν για το ντέρμπι και τη... ρεβάνς στη Λεωφόρο

Παρασκήνιο με Βιτάλ-Παλάσιος: Τι έλεγαν για το ντέρμπι και τη... ρεβάνς στη Λεωφόρο

Μυρωδιά αιωνίου ντέρμπι πήραν για πρώτη φορά χθες οι Βιτάλ και Παλάσιος, οι οποίοι ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Οι δύο ποδοσφαιριστές περίμεναν πως και πως το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα έλεγαν στους συμπαίκτες τους ότι η εμπειρία στη Λεωφόρο θα είναι ακόμη καλύτερη.

Τι έκαναν οι δύο στο ματς 

Ματέους Βιτάλ (5/10): Περίμενε κανείς το… κάτι παραπάνω από τον Βραζιλιάνο που θα ξεκλείδωνε την άμυνα του Ολυμπιακού, ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς φάνηκε πως είχε εστιάσει πάνω του. Τα.. βρήκε σκούρα επιθετικά, αλλά είχε συνεισφορά στο να κλείνει χώρους και να ελαχιστοποιεί τις επιλογές του αντιπάλου. Για αυτόν τον λόγο, και έπαιξε 90+8 λεπτά στο χορτάρι. Άφησε τη θέση του στον Αϊτόρ στο 90+8.

Σεμπάστιαν Παλάσιος (4/10): Έξω.. από τα νερά του ο Αργεντινός, δεν έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα. Είχε ελάχιστες επαφές με την μπάλα και δεν μπόρεσε να προσφέρει κάτι στην επίθεση. Η ποιότητά του είναι δεδομένη, αλλά χρειάζεται χρόνο και δουλειά. Αντικαταστάθηκε στο 78′ για να μπει ο Μακέντα.

Πληροφορίες από Livesport

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News