Παρασκήνιο με Λούντκβιστ: Η μη αγορά, τα χρήματα και η οψιόν αγοράς

Με... σύμμαχο τον παίκτη για τη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Χρόνινγκεν και Παναθηναϊκός συμφώνησαν για τον μονοετή δανεισμό του Ραμόν Λούντκβιστ με τον ποδοσφαιριστή να αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για τα τυπικά και να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Στην Ελλάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ραμόν Λούντκβιστ, αφού ο Παναθηναϊκός και η Χρόνινγκεν είναι κοντά σε πλήρη συμφωνία για την μεταγραφή του, σύμφωνα με τους Ολλανδούς.

Όπως αναφέρει ιστοσελίδα «Voetbal International», ο 24χρονος Σουηδός επιθετικός μέσος δεν θα αποχωρήσει οριστικά από την ολλανδική ομάδα, αφού το «τριφύλλι» δεν έχει αρκετά χρήματα για να προχωρήσει σε αγορά. Για αυτό το λόγο πρότεινε και θα την απόκτηση του παίκτη με δανεισμό και οψιόν αγοράς (το ύψος αυτής θα είναι περίπου στις 800.000€).

Αν ο Παναθηναϊκός καλύψει το επόμενο καλοκαίρι το ποσό, τότε, ο Λούντκβιστ θα ελευθερωθεί από την ολλανδική ομάδα.

Ο Σουηδός μέσος είναι έτοιμος για να παίξει ανά πάσα στιγμή, καθώς αγωνίστηκε και στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην Ουτρέχτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News