Παρασκήνιο με Αϊτόρ: Ελληνικές ομάδες πήγαν να τον... κλέψουν!

Παναθηναϊκός: Πρώτος... συναγερμός για Αϊτόρ από Ισπανία

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια ανάσα από την ανανέωση του Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα, καθώς το μόνο που μένει, για να κλείσει οριστικά η συμφωνία είναι να τα βρει ο σύλλογος με τον ατζέντη του Ισπανού.

Γενικότερα ο Παναθηναϊκός δείχνει πως αλλάζει επίπεδο σε πολλά θέματα κι ένα απ’ αυτά είναι και το ρόστερ του. Οι πράσινοι διαχειρίζονται διαφορετικά τους παίκτες που έχουν στο έμψυχο δυναμικό τους και κρατάνε όσους πραγματικά είναι σημαντικοί για την ομάδα.

Γεγονός που είδαμε να συμβαίνει με τους Σένκεφελντ, Πέρεθ και πλέον με τον Αϊτόρ. Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν από πέρυσι από τους πιο κομβικούς παίκτες του Τριφυλλιού, ενώ μέχρι να τραυματιστεί φέτος ήταν μακράν του δεύτερου ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος.

Η ανανέωσή του, λοιπόν, ήταν μονόδρομος κι έτσι έγινε. Μάλιστα να αναφέρουμε ότι για τον Ισπανό άσο ενδιαφέρθηκαν κι άλλες ομάδες, οι οποίες ήταν από την Ελλάδα. Ουσιαστικά διάφοροι σύλλογοι από τη Super League προσπάθησαν να κλέψουν τον Αϊτόρ από τον Παναθηναϊκό, όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη και οι πράσινοι έκαναν αυτό που έπρεπε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News