Παρασκήνιο: Η κίνηση των παικτών που έφερε "έκρηξη" Γιοβάνοβιτς

Παρασκήνιο: Η κίνηση των παικτών που έφερε "έκρηξη" Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλύτερος του Ατρόμητου, αλλά πήρε αυτό που ήθελε στο πρώτο μέρος.

Ούτε ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος του Παναθηναϊκού και το μόνο που θα θυμόμαστε είναι το δυναμικό του ξεκίνημα που δεν κράτησε, όμως, πάνω από 10 λεπτά.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός γύρισε πίσω με αποτέλεσμα να προκαλέσει τη δικαιολογημένη αντίδραση του Γιοβάνοβιτς από τον πάγκο.

Το ρίσκο των φιλοξενούμενων ήταν μεγάλο, δίνοντας χώρο στον Ατρόμητο να απειλήσει.

Οι Περιστεριώτες έγιναν πιο πιεστικοί, δεχόμενοι το “δώρο” του Παναθηναϊκού, αλλά η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε από τους “πράσινους” στο 63ο λεπτό.

Συγκεκριμένα, ο Καρλίτος βρήκε ωραία τον Χατζηγιοβάνη, σε μία αντιστροφή ρόλων με τη φάση του 0-1, αλλά ο Γιαννιώτης νίκησε τον αντίπαλό του.

Όπως και να έχει, μετά την Τρίπολη που το πλήρωσε, ο Παναθηναϊκός δίνει και πάλι… ελπίδες στον αντίπαλο στα εκτός έδρας, κάτι που πρέπει να μην επαναληφθεί, καθώς μπορεί να την πατήσει ξανά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News