Παρασκήνιο: Η ενόχληση Ρόκα με Καμπετσή
Ο Αργύρης Καμπετσής νιώθει δυσαρεστημένος στον Παναθηναϊκό, ο Ρόκα ενοχλήθηκε από την στάση του ποδοσφαιριστή το τελευταίο διάστημα και σε τελικό χρόνο του ζητήθηκε να βρει ομάδα.
Στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός δεν «έκοψε» ποτέ τον Καμπετσή από το ρόστερ της ομάδας, αλλά θα λέγαμε πως… «κόπηκε» από μόνος του.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Ο νεαρός επιθετικός ένιωθε δυσαρεστημένος στο «Τριφύλλι», καθώς δεν έπαιρνε το θεμιτό χρόνο συμμετοχής επί Δώνη στον πάγκο. Έτσι, ενημέρωσε τον Ρόκα πως θέλει να φύγει.
Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά του Καμπετσή, αλλά αντέδρασε ήπια ζητώντας του να φέρει πρόταση.
Η πλευρά του παίκτη δεν έφερε ποτέ κάτι «χειροπιαστό» στην ομάδα. Έτσι, ο πρώην παίκτης των μικρών της Ντόρτμουντ θα μείνει στον πάγκο στον κύκλο των φιλικών παιχνιδιών πριν το πρωτάθλημα και δεν θα συναγωνιστεί τους συμπαίκτες του για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πογιάτος και να συμπεριληφθεί στα πλάνα του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι γράφουν στην Κροατία για τον Μπρόζοβιτς και το μέλλον του
- Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο και οι απολαβές του Φαν Ντρόγκελεν
- «Η στάση του Παναθηναϊκού για Καμπάτσο - Η επιθυμία του παίκτη»
- Παναθηναϊκός: «Φρένο» στις μεταγραφές μετά τον Φαν Ντρόγκελεν
- Παναθηναϊκός: Με έκπληξη... Φαν Ντρόγκελεν η εκτίμηση της ενδεκάδα με Πάκσι