Παρασκήνιο: Γιατί ο Παπαγιάννης νιώθει πιο ωραία φέτος!

Παρασκήνιο: Γιατί ο Παπαγιάννης νιώθει πιο ωραία φέτος!

Παναθηναϊκός: Εδώ και χρόνια ο Παναθηναϊκός διαθέτει ένα από τα ποιοτικά σέντερ της Ευρώπης το οποίο δυστυχώς δεν το εκμεταλλεύεται.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι το Α και το Ω  αυτής της ομάδας και αναμένεται να ηγηθεί και την φετινή σεζόν.

Όμως δεν γίνεται ο αρχηγός του Τριφυλλιού να παίζει 35 λεπτά σε κάθε αγώνα των Πρασίνων καθώς όταν λείπει από το παρκέ όλα πάνε λάθος.

Αυτό το πρόβλημα εντόπισε ο Ντέγιαν Ράντονιτς και ζήτησε την απόκτηση του Γκουνταίτις.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός δείχνει να είναι ένας μετρημένος προπονητής ο οποίος ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα του και δουλεύω σοβαρά προκειμένου να παρουσιάσει ένα καλό και δουλεμένο σύνολο.

Με τον Γκουνταίτις, ο Ράντονιτς ξέρει ότι θα μπορεί να ξεκουράζει τον Παπαγιάννη χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα στην ομάδα.

Ο Λιθουανός σέντερ ο οποίος χθες πέτυχε 14 πόντους είναι καλός παίκτης, ξέρει να παίζει καλά τη θέση του και μπορεί να δίνει 15-20 ποιοτικά λεπτά σε κάθε αγώνα της ομάδας του.

Πλέον και ο Γιώργος Παπαγιάννης θα νιώθει πολύ καλύτερα και θα είναι πιο ξεκούραστος και αποδοτικός καθώς θα ξέρει ότι πίσω του υπάρχει ένας παίκτης ο οποίος πληροί τις προϋποθέσεις για να τον αντικαθιστά όταν πρέπει.

Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές 86-71: Οι πόντοι των παικτών των πρασίνων

O Παναθηναϊκός έδειξε αρκετά έτοιμος και επικράτησε της Αναντολού Εφές με 86-71…

Οι πράσινοι στο πρώτο φιλικό για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» βγήκαν νικητές επικρατώντας της ομάδας που πέρυσι κατέκτησε την Euroleague.

Πλεόν ο Εξάστερος θα αντιμετωπίσει αύριο την Αρμάνι στο τελικό του τουρνουά

Δείτε παρακάτω τους πόντους των παικτών του Παναθηναϊκού

Παρασκήνιο: Γιατί ο Παπαγιάννης νιώθει πιο ωραία φέτος!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News