Παρασκήνιο: Γιατί ο Γιοβάνοβοτς έφερε Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Η μοναδική λεπτομέρεια και γίνεται «πράσινος» ο Μπρινιόλι!

Σήμερα το μεσημέρι (14:15) αναμένεται στην Αθήνα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός γκολκίπερ θα υπογράψει, θα ανακοινωθεί και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην απόφασή του να έρθει στο «τριφύλλι» έπαιξε ρόλο ο Ρούμπεν Πέρεθ, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στη Λεγκανές τη σεζόν 2016/17. Oι δυο τους μίλησαν στο τηλέφωνο και ο Μπρινιόλι… κατατοπίστηκε για τα πάντα στη νέα του ομάδα.

Παρασκήνιο: Γιατί ο Γιοβάνοβοτς έφερε Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό

Η εφημερίδα Sportday, αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συμφωνίας και την επιλογή Γιοβάνοβιτς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για μία «μεταγραφή που έχει τη σφραγίδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ζύγισε όλες τις παραμέτρους κι επέλεξε τον κορυφαίο γκολκίπερ της περσινής Σέριε Β ανάμεσα σε μία σειρά γκολκίπερ που εξετάστηκαν απ’ το τριφύλλι το τελευταίο δίμηνο εκτιμώντας πως έχει το πακέτο των χαρακτηριστικών που αναζητούσε για να υπάρχει ισορροπία κατω απ’ τα πράσινα γκολπόστ. Το όνομα του Μπρινιόλι είχε μπει απ’ τον Ιούλιο στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού μαζί με άλλη μία πολύ καλή περίπτωση ωστόσο το θέμα απόκτησης τερματοφύλακα πάγωσε για ένα διάστημα καθότι υπήρχαν άλλες προτεραιότητες. Μετά τον Δεκαπενταύγουστο οι πράσινοι αποφάσισαν οριστικά να κινηθούν και για γκολκίπερ και μετά την προεργασία που είχε γίνει ο Σέρβος τεχνικός υπέδειξε τον Ιταλό ο οποίος έρχεται σήμερα στην Αθήνα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News