Παρασκήνιο: Ετσι έκλεισε Χεζόνια ο Παναθηναϊκός

Παρασκήνιο: Ετσι έκλεισε Χεζόνια ο Παναθηναϊκός

Γνωστό έγινε το παρασκήνιο της σπουδαίας μεταγραφής του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, σε τέσσερις βασικούς άξονες στηρίχθηκε η έλευση του… Σούπερ Μάριο στον Εξάστερο.

Πρώτο και βασικότερο συστατικό για να κλείσει το σπουδαίο deal ήταν η αγάπη του παίκτη για τον Παναθηναϊκό και η επιθυμία του να αγωνιστεί με τα πράσινα. Στη συνέχεια από τη διοίκηση ήρθαν σε επαφή με πολλούς χορηγούς και φίλους της ομάδας οπότε μέσω του προγράμματος «sponsor the player» κατάφεραν να… μαζέψουν τα χρήματα προκειμένου να συμβεί το… αδύνατο.

Τρίτον, είναι η επικείμενη συνεργασία με αθλητική εταιρεία κολοσσό που θα μπορέσει μέσω της φανέλας να εκμεταλλευτεί εμπορικά μια τέτοια κίνηση. Στο τέταρτο είχε εμπλοκή και η Μπαρτσελόνα αφού σε αυτή ανήκουν τα δικαιώματα του παίκτη στην Ευρώπη.

Από τον Εξάστερο προσέγγισαν του Μπλαουγκράνα που δέχθηκαν να τα παραχωρήσουν μέχρι το καλοκαίρι και για αυτό τους ευχαρίστησαν στην επίσημη τους ανακοίνωση από το «τριφύλλι». Από εκεί και έπειτα, από το καλοκαίρι υπάρχει οψιόν για συνέχιση της συνεργασίας ωστόσο θα απαιτηθεί επαναδιαπραγμάτευση με τη Μπαρτσελόνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News