Παρασκήνιο: Αυτά συζήτησαν Γιαννακόπουλος - Αλαφούζος

Παρασκήνιο: Αυτά συζήτησαν Γιαννακόπουλος - Αλαφούζος

Παναθηναϊκή συνάντηση… κορυφής συνέβη την Παρασκευή μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου και του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Σύμφωνα με το ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πραγματοποιήθηκε χθες σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση μεταξύ των δύο ιδιοκτητών του Παναθηναϊκού με κύριο αντικείμενο συζήτησης το θέμα του γηπεδικού.

Ο «DPG» παρέθεσε στον «Mr ΣΚΑΙ» όλα όσα έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τη «Διπλή Ανάπλαση» και πήρε την άποψη του δεύτερου για το θέμα.

Είδηση – βόμβα δεν προέκυψε από την επικείμενη συνάντηση, ωστόσο, άκρως σημαντικό θεωρείται το γεγονός πως οι δυο τους έβαλαν μέσω της συζήτησης τα πράγματα που αφορούν το γηπεδικό ζήτημα σε μια βάση για το μέλλον.

Η κουβέντα οδηγήθηκε στην οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ, εκεί όπου ο Γιάννης Αλαφούζος εξήγησε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πως έχει δουλέψει μέχρι στιγμής το τριετές πλάνο για την εξαφάνιση των χρεών.

Είναι δεδομένο πως στο μέλλον θα γίνει νέα συνάντηση Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου, όταν θα υπάρξουν νέες εξελίξεις με το θέμα του Βοτανικού και η ΠΑΕ θα’χει αποβάλλει από πάνω της κάθε οικονομικό «αγκάθι».

Πληροφορίες Σπορ Fm

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News