Παρασκήνια από την πτήση

Παρασκήνια από την πτήση

Διαβάστε στο Newspao.gr παρασκήνια από την πτήση του Παναθηναϊκού. Αποστολή στη Λιέγη Νίκος Παγκάκης.

  • Η αποστολή έφτασε μια χαρά, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό απρόοπτο. Οι πράσινοι ξεκίνησαν το ταξίδι τους στις 9:30 και διήρκησε 3 ώρες και 10 λεπτά. Προσγειώθηκε σε ένα πολύ βροχερό περιβάλλον με την θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 8 βαθμούς Κελσίου σε αντίθεση με τον πιο καλοκαιρινό καιρό της Αθήνας…

[ads2]

  • Ο Σαμπά, για ακόμη μια φορά «έκανε τον κόπο»να μιλήσει στους δημοσιογράφους. Αυτό που ξεχώριζε στον θηριώδη στόπερ ήταν η ένδυσή του. Από πάνω ήταν ντυμένος όπως όλοι οι υπόλοιποι, με κοστούμι, κι από κάτω φορούσε αθλητικά παπούτσια, προφανώς για να ανακουφιστεί ο αστράγαλός του που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ώρες. Φυσικά, ήταν ιδιαίτερα άνετος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
  •  Μικρό διάλογο πριν την επιβίβαση είχαν Χουλτ και Ιβανόφ με τον δεύτερο να σχολιάζει το μικρό μέγεθος του αεροπλάνου. Ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Σπύρος Βλάχος, ακούγοντας την συζήτηση χαμογελώντας τους είπε πως αυτό θα είναι το αεροπλάνο που θα ταξιδέψουν.
  • Κατά τη διάρκεια της πτήσης οι περισσότεροι παίκτες κοιμήθηκαν για να ξεκουραστούν. Αντιθέτως, ο Ζέκα ήταν ανήσυχος. Σηκώθηκε αρκετές φορές από τη θέση του ενώ φόραγε και το μπουφάν του επειδή κρύωνε.
  • Το τσάρτερ είχε βουλγάρικο πλήρωμα και μία Ελληνίδα αεροσυνοδό που προσπάθησε να εξυπηρετήσει τα μέλη της αποστολής σε ότι ήθελαν.
  • Η γνωστή στους διαιτητικούς κύκλους και στο ευρύ φίλαθλο κοινό, Κουρομπίλια, συναντήθηκε με την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Ελ. Βενιζέλος. Τελευταία φορά που είχε διαιτητεύσει τους πράσινους ήταν στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Πανελευσινιακό. Η εν λόγω διαιτητής συνομίλησε στο αεροδρόμιο με τον Αντρέα Στραματσόνι αναλύοντας κάποιες διαιτητικές αποφάσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.
  • Περίπου μισή ώρα πριν την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στην πόλη της Λιέγης, η αντίστοιχη αποστολή της Αθλέτικ Μπιλμπάο πρόλαβε τους πράσινους. Οι Βάσκοι θα αντιμετωπίσουν την Γκενκ του Νίκου Καρέλη στο πλαίσιο του Europa League. Οι οπαδοί της ισπανικής ομάδας ρωτούσαν τους αντίστοιχους του Τριφυλλιού, με ποια ομάδα θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News