Παράσχος: «Δεν ήταν κακός ο Παναθηναϊκός - Δεν μπορούμε να τον ξοφλήσουμε!»

Παράσχος: «Αξιοζήλευτος ο ΠΑΟ - Αυστηρά δύο πέναλτι που πήρε»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής, Γιώργος Παράσχος, και μίλησε για το ντέρμπι της Λεωφόρου, τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, την εμφάνιση του Κωνσταντέλια αλλά και τη μάχη του τίτλου στη Σούπερ Λιγκ 1.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: «Το πρώτο ημίχρονο του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ήταν το καλύτερο πρώτο ημίχρονο στο φετινό πρωτάθλημα.

Ηταν τελείως ανοιχτό το παιχνίδι, παιζόταν η μπάλα πάνω-κάτω, αδιάκοπο τρέξιμο και πρέσινγκ και από τις δύο ομάδες. Ευχαριστήθηκα μετά από καιρό ένα παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι δύο προπονητές πήγαν με τη φιλοσοφία να παίξουν ανοιχτά και να κυνηγήσουν από το πρώτο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με αυτογκόλ στο 44’ και το γεγονός πως στην πρώτη επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε δεύτερο γκολ, εκεί δυσκόλεψαν τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Χθες δεν υστέρησε κανείς παίκτης στον ΠΑΟΚ, υπάρχει μια τρομερή ομοιογένεια.

Φαινόταν πως όποιος έβαζε το πρώτο γκολ, θα είχε και το προβάδισμα για τη νίκη. Και ο Κοτάρσκι όσο περνάνε τα παιχνίδια, δείχνει ακόμη καλύτερος. Ακόμη και στην έξοδο που υστερούσε, πλέον έχει βελτιωθεί».

Για τον Παναθηναϊκό: «Δεν ήταν κακός ο Παναθηναϊκός, κακό τον έκανε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά το 3-0 χρειάζεται πολλά κουράγια και πολλούς παίκτες για να αντιδράσει. Δεν έχει την προσωπικότητα των παικτών να σηκώσει το ματς, είναι μια ομάδα που βασίζεται στην ομαδικότητά της».

Για τη μάχη του τίτλου: «Η ΑΕΚ δείχνει πολύ καλό πρόσωπο, αν επιστρέψουν οι τραυματίες της θα γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική. Τον Παναθηναϊκό δεν μπορούμε να τον ξοφλήσουμε, ο ΠΑΟΚ έχει μπει για τα καλά στο κόλπο του τίτλου. Αυτός που με φοβίζει είναι ο Ολυμπιακός, δεν ξέρω αν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News