Παράπονα Παναθηναϊκού για τα αίσχη στην Τούμπα - Όλες οι φάσεις (vid)

Παράπονα Παναθηναϊκού για τα αίσχη στην Τούμπα - Όλες οι φάσεις (vid)

Εντονα είναι τα Παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του Ταμάς Μπόγκναρ στην Τούμπα.

Από το «τριφύλλι», σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM, εκφράζονται έντονα παράπονα αλλά και μια απορία για μια σειρά από αποφάσεις του Ούγγρου ρέφερι ο οποίος φρόντισε να παίξει έδρα και εν πολλοίς να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

Πρώτη και… μεγαλύτερη φάση για την οποία υπάρχει γκρίνια και δικαιολογημένα από πλευράς Παναθηναϊκού είναι αυτή του μαρκαρίσματος του Γιαννούλη στον Αϊτόρ, στο 49ο λεπτό…

Με το σκορ στο 1-1, ο διεθνής αμυντικός των γηπεδούχων βγάζει ξεκάθαρα εκτός πορείας τον Ισπανό εξτρέμ ο οποίος εχει προλάβει να προστατεύσει την μπάλα με το σώμα του.

Ο Μπόγκναρ έχει αντίληψη της φάσης, μάλιστα, αλλά αντί να υποδείξει πέναλτι, πηγαίνει και κάνει παρατηρήσεις στον Αϊτόρ, ενώ δεν του βγάζει ούτε κάρτα για «θέατρο»!

Βέβαια, αν αυτό γίνεται επειδή ο ίδιος δέχεται ότι υπήρξε σπρώξιμο του Γιαννούλη αλλά… μέχρι εκεί, τότε προκύπτει ότι διαθέτει και… δυναμόμετρο. Προφανώς, κακώς.

Για να μην θυμηθεί κανείς ότι μια ανάλογη φάση, στο ίδιο γήπεδο, με τις ίδιες ομάδες είχε καταλογιστεί πέναλτι εις βάρος του ΠΑΟ και συγκεκριμένα του Κουρμπέλη, μόλις πέρυσι!

Από εκεί και πέρα, δυσαρέσκεια υπάρχει και για το συνεχιζόμενα σκληρό παιχνίδι των παικτών του ΠΑΟΚ. Παιχνίδι που, αφενός έμεινε ατιμώρητο από τον Μπόγκναρ, αφετέρου έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να κοπεί ο «τσαμπουκάς» και η ορμή των «πράσινων»!

Τέλος, απορία έχει προκαλέσει και το τέρμα με το οποίο προηγήθηκε ο «δικέφαλος του Βορρά». Απορία η οποία προφανώς και δεν έχει να κάνει με το αν ο διαιτητής VAR Γκόραν Γκαμπρίλο έκρινε πως ο Τζόλης δεν βρήκε την μπάλα, άρα δεν επηρέασε την φάση.

Έχει να κάνει με το ότι την εν λόγω φάση δεν την είδε… κανείς άλλος, αφού η συνδρομητική τηλεόραση δεν έβγαλε ριπλέι με γραμμές όπως συνηθίζει να κάνει, κι έκανε στις υπόλοιπες φάσεις της αναμέτρησης. Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά για να βγάλουν και οι υπόλοιποι τα συμπεράσματά τους!

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News