Παράπονα Παναθηναϊκού για τη διαιτησία

Παράπονα Παναθηναϊκού για τη διαιτησία

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του δεύτερου αγώνα με την Λαμποράλ Κούτσα, με αποκορύφωμα τη φάση με τον Ραντούλιτσα στο φινάλε της παράτασης.

Στα 17’’ πριν τη λήξη, ο Διαμαντίδης τροφοδότησε στο χαμηλό ποστ τον Ραντούλιτσα, ο Σέρβος είχε στην πλάτη του τον Μπουρούση και προσπάθησε να βγάλει ξανά τη μπάλα έξω στον αρχηγό. Ο Μπέρτανς όμως εμπόδισε τον Διαμαντίδη αντικανονικά, μπροστά στους διαιτητές, ωστόσο το φάουλ και οι δυο βολές δεν δόθηκαν ποτέ.

[ads2]

Ο Ραντούλιτσα υπό την πίεση του Μπουρούση, ελεγχόμενη και αυτή, αστόχησε με αποτέλεσμα οι Βάσκοι να πάρουν την τελευταία κατοχή επί της ουσίας και τη νίκη.
Δεν ήταν μόνο αυτό όμως. Η τριάδα των διαιτητών, που αποτελείτο από τον Σλοβένο Πουκλ, τον Σέρβο Γιόβτσιτς και τον Ιταλό Σαχίν έκαναν πολλά ακόμη λάθη υπέρ της Λαμποράλ.
Όπως το καθαρό επιθετικό φάουλ του Μπουρούση στον Ραντούλιτσα, το οποίο «βάφτισαν» ως flopping για παράδειγμα. Ο Έλληνας σέντερ εκτέλεσε έξι βολές την ώρα που ο Σέρβος είχε μόλις δύο γεγονός που επεσήμανε και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στη συνέντευξη Τύπου.
Ακόμη και μετά το «πνίξιμο» του φάουλ στον Διαμαντίδη, ο Καλάθης κάνει φάουλ στον Τζέιμς στα 9’’ αλλά οι διαιτητές δεν το έδωσαν για να κυλήσει ο χρόνος.
Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός δικαιούται να έχει παράπονα και να μιλά ακόμη και για αλλοίωση αποτελέσματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News