Παράπονα Δώνη σε παίκτες μετά το Βόλο

Παράπονα Δώνη σε παίκτες μετά το Βόλο

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στους παίκτες του, μετά τη νίκη επί του Βόλου στα αποδυτήρια και αναφέρθηκε στα πλέι οφ και στον στόχο του Παναθηναϊκού στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας τεχνικός λοιπόν έθεσε ως στόχο για το τριφύλλι να περάσει την ΑΕΚ και να τερματίσει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως η είσοδος στην εξάδα δεν ήταν καθόλου εύκολη για τους πράσινους

«Εμείς πρέπει να κοιτάμε προς τα πάνω σαν ομάδα και ο στόχος μας είναι στα πλέι οφ να περάσουμε την ΑΕΚ και να φτάσουμε την 3η θέση. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια και στην άμυνα και στην επίθεση», ανέφερε ο Δώνης στα αποδυτήρια μετά το 4-1 επί του Βόλου.

Παράλληλα εξέφρασε και κάποια παράπονα, λέγοντας πως: «Μπορεί σήμερα να βάλαμε τέσσερα γκολ, αλλά δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, κυρίως στην επίθεση, όταν βγήκαμε στο πρώτο ημίχρονο αρκετές φορές τρεις εναντίον τριών και δεν τελειώσαμε τις φάσεις. Αυτό έχει γίνει κι άλλες φορές και το πληρώσαμε. Σήμερα παραλίγο να το πληρώσουμε, αλλά δεν έγινε. Πρέπει στα 10 παιχνίδια που απομένουν να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, για να κλείσουμε όπως πρέπει τη χρονιά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News