Παραμύθια για Μαρινάκη!

Παραμύθια για Μαρινάκη!

Λόγω του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο δεν θα παραστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη σύσκεψη των ιδιοκτητών των ΠΑΕ και όχι τα… ανέκδοτα που γράφονται δεξιά και αριστερά.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα δώσει το παρών στην –σπουδαίας ιστορικής σημασίας- συνάντηση των ιδιοκτητών των ΠΑΕ, που θα λάβει χώρα την Τρίτη (8/3) στα γραφεία της Super League, παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, του Γιάννη Αλαφούζου και πιθανόν του Δημήτρη Μελισσανίδη.

[ads2]

Διαβάζοντας τα ρεπορτάζ σε διάφορα Μέσα, διαπιστώνει κανείς ότι γράφεται κατά κόρον πως ο κ. Μαρινάκης δεν θα παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και ότι βρίσκεται στο εξωτερικό για δουλειές που έχουν να κάνουν με τις επιχειρήσεις του.

Αυτή είναι και η θέση του Ολυμπιακού σχετικά με την απουσία του προέδρου του από αυτή τη σημαντική συνάντηση.

Φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε ότι ο κ. Μαρινάκης βρίσκεται πράγματι στο εξωτερικό και έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις. Προφανέστατα είναι έτσι.

Όμως η πραγματικότητα είναι πως αυτό, δεν αποτελεί τον βασικό λόγο για τον οποίο ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δεν θα παραστεί στη συνάντηση των μεγαλομετόχων.

Διότι όπου και αν βρισκόταν, στη συνάντηση αυτή δεν θα μπορούσε να παραστεί, καθώς ως γνωστόν, η ελληνική δικαιοσύνη του έχει επιβάλει –μεταξύ άλλων- τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News