Παραμονή Χεζόνια: Οι ευεργετικές συνέπειες για τον Παναθηναϊκό

Παρέα με γνωστό Έλληνα ράπερ ο Χεζόνια (pic)

Συγκινητικές οι τελευταίες δηλώσεις του Μάριο Χεζόνια που είπε πως θεωρεί τον Παναθηναϊκό σπίτι του, όντας λίγους μήνες στο ΟΑΚΑ.

Προφανώς κα δεν χρειάζεται να πούμε τι θα σημαίνει για τον οργανισμό να κρατήσει τον Κροάτη στις τάξεις του, αφού θα πρόκειται για εσωτερική σούπερ μεταγραφή.

Θα είναι κίνηση που κάθε καλή ομάδα θα ονειρευόταν για να «δέσει» την περιφέρεια της. Μια κίνηση παραμονής του Μάριο που θα προσδώσει στον προπονητή τη δυνατότητα να κάνει πραγματικότητα όποια ιδέα από τη θέση «1» έως τη θέση «3» έχει στο μυαλό του, παίζοντας πολύ με τα μεγάλα μεγέθη που στον πρωταθλητή είναι κανόνας.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή έχει ένα σωρό δίμετρους plus με αυξημένο κίνητρο. Ο Σαντ Ρος θέλει να …μπουσουλήσει στην Ευρωλίγκα και να φτιάξει το όνομά του.

Ο Νέντοβιτς θέλει να κάνει ρελάνς για τα τελευταία χρόνια, να δείξει ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα, να πείσει πως παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

Ο Παπαπέτρου θα έχει την ευκαιρία να πετύχει στον Παναθηναϊκό αυτό που ονειρευόταν: Να καθιερωθεί στην Ευρωλίγκα ως επόμενος ηγέτης ενός τεράστιου brand έχοντας παραλάβει το περιβραχιόνιο από μύθους του αθλήματος στην ήπειρό μας, συνδυάζοντάς τα με περιβάλλον απόλυτα γνώριμο που θα τον βοηθήσει να συνδυάσει ποιότητα ζωής και κίνητρο διάκρισης.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News