Παραμιλά η Ευρώπη: Γεμίζει το ΟΑΚΑ με Ρεάλ Μαδρίτης

Παραμιλά η Ευρώπη: Γεμίζει το ΟΑΚΑ με Ρεάλ Μαδρίτης

Υψηλή αναμένεται να είναι η προσέλευση του κόσμου την ερχόμενη Πέμπτη στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, εκεί που ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Οι πράσινοι θέλουν μόνο νίκη για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στα πλέι οφ. Διαφορετικά, θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην ανίσχυρη Μπούντουτσνοστ.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται περιμετρικά του παρκέ, καθώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος έπειτα από το σερί των 6 νικών σε ισάριθμα παιχνίδια.

Κι αν οι αριθμοί ήταν μία φορά υψηλοί στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης κόντρα στη Μπασκόνια… φανταστείτε τι θα γίνει απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης που είναι και πιο εμπορικός αντίπαλος. Βάζοντας στη σούμα και τους 500 «αιώνια πιστούς» στο Μιλάνο… αναδεικνύεται η παναθηναϊκή… παράνοια των τελευταίων ημερών!

Παραμιλά ολόκληρη η Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό του Πιτίνο και σίγουρα το ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής θα στρέψει πολλά βλέμματα…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News