«Παραλήρημα» Κόλκα: «Καραγκιοζιλίκια οι παίκτες του ΠΑΟ - Είχε σκοπό ο βυζαράς διαιτητής!»

«Παραλήρημα» Κόλκα: «Καραγκιοζιλίκια οι παίκτες του ΠΑΟ - Είχε σκοπό ο βυζαράς διαιτητής!»

Ας χαρακτηρίσει ο κόσμος την πένα του Σταύρου Κόλκα που το… τερμάτισε στην κριτική του για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ένα απόσπασμα από το κείμενό του στο SDNA:

«Προφανώς και πριν το παιχνίδι ήμουν υποψιασμένος από την επιλογή του Μπένετ να ορίσει ελίτ διαιτητή στη Τούμπα και πουλί στη Λεωφόρο.

Όταν είδα πως σφύριζε σήμερα, οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν και μπορώ να πω με σιγουριά πως ο Άγγλος συνειδητά επέλεξε αυτή τη στρατηγική για τα δύο παιχνίδια. Η διαφορά άλλωστε μεταξύ Βίντιτς και Βυζομπαλάινεν, αποτυπώνεται και στη διαφορά ποδοσφαιρικού επιπέδου που είχαν οι δύο αναμετρήσεις του κυπέλλου.




Ακόμη μεγαλύτερη επιβεβαίωση των υποψιών μου, αποτέλεσε το γεγονός πως οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς, γνώριζαν πως μπορούνε να κλοτσάνε και να κάνουν καραγκιοζιλίκια χωρίς κόστος. Ένα λεπτό χρειάστηκε για να προσφέρει μία εικόνα που θα ζήλευε και ο Χατζιαβάτης, ο αρχηγός της γηπεδούχου ομάδας ονόματι Κουρμπέλης, ο οποίος προκάλεσε χυδαία και για το τίποτα, την αντίδραση του Αουγκούστο στο κόρνερ.

Πάντως υπήρξε στιγμή που αυτή η ηρωϊκή φιλανδική ψυχή με το εντυπωσιακό μπούστο που επιλέγει για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με έκανε να τον λυπηθώ. Αφού δεν είδε αρχικά μία από τις πολλές δεύτερες κίτρινες σε παίκτες του ΠΑΟ, την αγκωνιά του Κουρμπέλη στον λαιμό του Νάρεϊ, δεν είδε και τη φάση του πέναλτι, παρότι ο Τσέριν είχε σηκώσει το χέρι λες και ήθελε να πει το μάθημα και πήγε να το δει στο VAR.




Τον λυπήθηκα καλοί μου φίλοι, γιατί από τη φάτσα που είχε όταν γύρισε το πρόσωπο προς τα εμάς, νόμιζα πως του έδειξαν βίντεο της γυναίκας του με τον κουμπάρο. Ευτυχώς, η κυρία Βυζομπαλολάινεν είναι πραγματική κυρία και το πλάνο είχε μόνο τον καλό μαθητή Τσέριν.

Το να κάνω ποδοσφαιρική ανάλυση σε αυτό το παιχνίδι, αξίζει μόνο στο διάστημα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν είχαν καταλάβει πως ο βυζαράς φίλος μας είχε συγκεκριμένο σκοπό.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News