Παρακολούθησε Ιντεπεντιέντε ο «ελεύθερος» Μπλάνκο!

Παρακολούθησε Ιντεπεντιέντε ο «ελεύθερος» Μπλάνκο!

Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, Ντομίνγκο Μπλάνκο παρακολούθησε το παιχνίδι της πρώην ομάδας του Ιντεπετιέντε.

Ο Αργεντινός παρόλο που έχει έρθει σε ρήξη με την διοίκηση και τους οπαδούς της ομάδας έδωσε το παρόν αλλά δεν έφερε γούρι καθώς η Ιντεπετιέντε έχασε με σκορ 2-1 από την Ντεφένσα.

Εδώ να σημειώσουμε ότι σε δηλώσεις του πριν λίγο καιρό ο Μπλάνκο έριξε βέλη κατά της διοίκησης ενώ έκανε παράπονα για την αντιμετώπιση που είχε τόσο από την ομάδα όσο και από τους οπαδούς.

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του:

Σχετικά με την αποχώρησή του από την Ιντεπεντιέντε: «Ήμουν τόσο καιρό εκεί. Πλέον δεν θα βλέπω τους φίλους μου κι αυτή είναι μια περίεργη κατάσταση. Είμαι ήρεμος, έχω πάρει την απόφασή μου να αποχωρήσω, μίλησα με την οικογένειά μου και θεώρησα πως αυτό είναι σωστό. Θα υποστηρίζω πάντα την Ιντεπεντιέντε, έχω ανάμεικτα συναισθήματα αυτή τη στιγμή με τις υπάρχουσες συνθήκες.»

Και συνέχισε για τον τρόπο που φεύγει από το σύλλογο: «Δεν θέλω να μιλήσω άσχημα για κάποιον στην ομάδα. Προτιμώ να κρατήσω αυτά που πιστεύω, για τον εαυτό μου. Όταν ένας ποδοσφαιριστής έχει τουλάχιστον 1 χρόνο στο συμβόλαιο, σκέφτεται πως θα του το ανανεώσεις. Τουλάχιστον, αυτό νομίζω πως πρέπει να γίνει. Δεν με πήραν τηλέφωνο. Διαπραγματευόμουν με σύλλογο στην Ουκρανία τους τελευταίους έξι μήνες, δεν είχα κάποια συνάντηση με το κλαμπ.»

Για τη σχέση του με τους φιλάθλους: «Αγαπώ την Ιντεπεντιέντε. Μερικοί φίλαθλοι με φώναζαν ”μισθοφόρο”, αλλά δεν ήξεραν τι κερδίζω. Ήμουν σίγουρα μέχρι και τον τελευταίο μήνα από τους πιο χαμηλόμισθους στην ομάδα. Όταν δεν ξέρεις τι συμβαίνει μέσα, δεν μπορείς να λες τέτοια. Όμως, καταλαβαίνω τους φιλάθλους, γιατί έχουν ζήσει παρόμοιες καταστάσεις.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News