Παραιτήθηκε 46χρονη αστυνομικός, επειδή έδινε ακατάλληλο υλικό σε χρήστες του OnlyFans

Παραιτήθηκε 46χρονη αστυνομικός, επειδή έδινε ακατάλληλο υλικό σε χρήστες του OnlyFans

Μία 46χρονη οδηγήθηκε στην παραίτηση από το αστυνομικό σώμα μετά την… ανακάλυψη από συναδέλφους της, σελίδας που διατηρούσε στο Only Fans.

Μετά από 28 χρόνια ως αστυνομικός, η Μελίσα Γουίλιαμς κατέληξε να παραιτηθεί, παίρνοντας αποζημίωση 30.000 δολαρίων επειδή… συνάδελφοί της ανακάλυψαν πως διατηρούσε σελίδα στο Only Fans!

Η 46χρονη πρώην αστυνομικός κοινοποιούσε ερωτικό περιεχόμενο με τον σύζυγό της στην γνωστή πλατφόρμα, ωστόσο όταν αυτό έγινε αντιληπτό από ανθρώπους του εργασιακού της περιγύρου, υπήρξαν παράπονα για αυτήν παρότι όπως έλεγε «δεν ήθελα ποτέ να έρθουν σε σύγκρουση αυτές οι δύο πλευρές της ζωής μου».Η κατάσταση στη δουλειά της γυναίκας από το Κολοράντο άρχισε να γίνεται «ανυπόφορη λόγω του συνεχούς κουτσομπολιού γύρω από την προσωπική μου ζωή» όπως αναφέρει η ίδια, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να μην κοιμάται και να μην τρώει.

Η κατάληξη ήταν να πάρει αναρρωτική άδεια και να της γίνει παρότρυνση να μην επιστρέψει στο σώμα, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί αλλά να αποζημιωθεί μετά από δικαστικό αγώνα.

Πλέον, ασχολείται αποκλειστικά με το Only Fans, δηλώνοντας πως «νιώθω δέκα χρόνια νεότερη δίχως το άγχος της καθημερινότητας».

sport-fm.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News