Παραδοχή Βασιλειάδη για το φιάσκο!

Επίσημο: Αρχίζει πάλι η Superleague!

Σύμφωνα με τη διαρροή του υφυπουργείου, ο Γιώργος Βασιλειάδης ανέλαβε την ευθύνη για την ένταση στο γραφείο του στη διάρκεια της σύσκεψης της Παρασκευής, παραδεχόμενος ουσιαστικά ότι δεν έκανε το παραμικρό και επεδίωξε να υπάρξουν αντεγκλήσεις.

Μια σύσκεψη – παρωδία στήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (15/03) στο υφυπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με… πρωτοβουλία του υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη. Μια σύσκεψη που ουσιαστικά είχε στόχο να «σώσει» τον Ολυμπιακό, να του δώσει χρόνο και επιπρόσθετα να «τσουβαλιάσει» καταστάσεις, βάζοντας και τον Παναθηναϊκό στην εξίσωση μετά από την ένταση που δημιουργήθηκε. Μια ένταση στην οποία ο Γιώργος Βασιλειάδης έμεινε απαθής και δεν έκανε το παραμικρό, επιτρέποντας στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού να απειλούν και να απωθούν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Μια ημέρα μετά το… σόου που στήθηκε στο υφυπουργείο, υπήρξε «διαρροή» από την πλευρά του Γιώργου Βασιλειάδη για όσα έγιναν.

Επί της ουσίας, ο υφυπουργός και το περιβάλλον του παραδέχονται πως υπήρξε πλήρης απάθεια από την πλευρά του όταν συνέβησαν όλα όσα κατήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μάλιστα από το υφυπουργείο ανέφεραν πως «είναι σημαντικό η όποια αναστάτωση να γίνεται μπροστά στον υφυπουργό και όχι στα γήπεδα». Επί της ουσίας, ο Γιώργος Βασιλειάδης παραδέχθηκε πως ήθελε την ένταση, πως δεν έκανε τίποτα για να τη σταματήσει και επιβεβαίωσε όλα όσα κατήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την απαράδεκτη στάση του σε όλη τη διάρκεια της σύσκεψης.

Πέρα από αυτό, από το υφυπουργείο υπήρξε ενόχληση για την απουσία του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, από τη σύσκεψη. Επίσης, εκφράστηκε προβληματισμός για τον χώρο της διαιτησίας στο μπάσκετ αλλά και… θετική αξιολόγηση της συμφωνίας του Ολυμπιακού να κλείσει το φύλλο αγώνα του ντέρμπι στον ΕΣΑΚΕ, αλλά διαφωνία με την απόφασή του να μην αγωνιστεί στο ντέρμπι. Επί της ουσίας από το υφυπουργείο προκύπτει πως θα ανοίξει «πόλεμος» με την ΕΟΚ, ενώ αξιολογήθηκαν θετικά οι προτάσεις του Μάκη Αγγελόπουλου και της ΚΑΕ ΑΕΚ για νέο πλαίσιο μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Προτάσεις στις οποίες συμφώνησε και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αλλά και οι Πειραιώτες.

Στους τελευταίους, βέβαια, πρόσφερε… σανίδα σωτηρίας με τη σύσκεψη ο υφυπουργός ενώ παράλληλα λίγο έλειψε να τους πει και… μπράβο που δέχθηκαν να κλείσει το φύλλο αγώνα στον ΕΣΑΚΕ, αντί να τους επιπλήξει και να εξετάσει τις όποιες ποινές προβλέπονται για την προκλητική και αντιαθλητική – σε όλα τα επίπεδα – στάση τους από τις 13/2 και έπειτα, όταν και βγήκαν στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που μαστίζουν την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ και ξεκινούν από τη διοίκησή της και τα δικάη της προβλήματα…

Onsports.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News