Η "παραδοχή" του Λεντέσμα

Λεντεσμα

[ads]
Ο Κριστιάν Λεντέσμα με δηλώσεις του υποστήριξε πως η απόδοσή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν ήταν καλή…

Για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, αλλά και τους Στραματσόνι – Μούτσι μίλησε ο Κριστιάν Λεντέσμα.

[ads2]

Αρχικά, ο Λεντέσμα σχολίασε για το ματς στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ρώμης, “Radiosei”, την ήττα και την κατάσταση που επικρατεί:

“Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός δεν υπήρχαν οπαδοί μας, επειδή απαγορεύεται η μετακίνηση τους. Δεν υπήρξε παιχνίδι, γιατί ήταν λίγο πιο καλοί από εμάς και νίκησαν. Το ματς εδώ σχημάτισα την εντύπωση ότι πιο πολύ είναι μάχη παρά παιχνίδι, παρόλα αυτά στη Ρώμη το ντέρμπι είναι ένα πραγματικό παιχνίδι. Ουσιαστικά δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, χάσαμε τον αρχηγό μας (σ.σ. Ζέκα) και εγώ δεν είχα καλή απόδοση”.

Έπειτα, ρωτήθηκε για τον Αντρέα Στραματσόνι και το συνεργάτη του, Ρομπέρτο Μούτσι: “Ο προπονητής είναι πολύ ανθρώπινος και γνώστης του ποδοσφαίρου. Ο Ρομπέρτο Μούτσι είναι λατσιάλι και με κάνουμε καλή παρέα μαζί”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News