«Παράδειγμα για όλους ο Διαμαντίδης»

«Παράδειγμα για όλους ο Διαμαντίδης»

Πρότυπο αθλητή και ανθρώπου χαρακτήρισε τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο Δημήτρης Ιτούδης…

[ads2]

«Είμαι περήφανος που είχα την τιμή να ζήσω κοντά του, να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και να ζήσω την εξέλιξή του ως ανθρώπου και αθλητή. Αποτελεί παράδειγμα για όλους τους ανθρώπους και τους αθλητές και μια αξία που θα μείνει ανεξίτηλη στο χρόνο», τόνισε, ενώ αποκάλυψε τις… εντολές που είχε δώσει για τη συμμετοχή του. «Είπα στους παίκτες μου να αφήσουν τη φάση. Ο Δημήτρης αποφάσισε να δείξει τον αλτρουισμό του κάνοντας δύο πάσες και στο τελευταίο σουτ ήταν άτυχος».

Ερωτηθείς για το νέο Παναθηναϊκό απάντησε πως «…είναι αλλαγμένος, έχει πιο γεμάτο ρόστερ».

Όσο για την ΤΣΣΚΑ, είπε: «Ήταν ένα πολύ εποικοδομητικό τουρνουά για μας. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, υπάρχουν στοιχεία που μπορούμε να βελτιώσουμε αλλά δεν είχαμε μεγάλο rotation. Το να υπερασπιστείς τον τίτλο σου είναι δύσκολο, αλλά θέλουμε να έχουμε υγεία στο σώμα και την ψυχή για να είμαστε πλήρεις».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News