Παππάς: «Με τον πρόεδρο θα ξεκινούσα επανάσταση - Μας τρέχανε να κοινωνήσουμε»

Παππάς: «Με τον πρόεδρο θα ξεκινούσα επανάσταση - Μας τρέχανε να κοινωνήσουμε»

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στο podcast Πέρα από τα όρια για όλους και για όλα. Τι είπε για Παναθηναϊκό, Εθνική ομάδα, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για την Εθνική ομάδα και τον αποκλεισμό του:
“Μας τρέχανε τώρα οχτώ η ώρα το πρωί να κοινωνήσουμε στην εκκλησία στη Πάτρα, κάτι δηλαδή τραγελαφικές καταστάσεις ας πούμε. Δεν ξέρω τι είναι αυτά. Εμένα αυτά δεν με εκφράζουν ας πούμε. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό…”

Για την στοχοποίηση του από δημοσιογράφους και τη συμπεριφορά του:
“Ποτέ δεν πήρα κάποιον τηλέφωνο να γράψει κάτι ποτέ, ούτε χαρτζιλίκωσα κανέναν ποτέ. Όχι ότι άλλοι το κάνουνε, απλά θα βγω και κόντρα άμα χρειαστεί, δεν μ᾽ένοιαζε ποτέ αυτό το πράγμα.”
“Νομίζω ότι πολλοί έχουν να ακούσει ότι τσακώνομαι, λίγοι με έχουνε δει. Αυτό είναι δικό σας δημιούργημα. Αλλά έχω παίξει και ποδόσφαιρο ναι ενίοτε έχω παίξει και καμιά μπουνιά δεν ξέρω αν έχει και πολύ επιτυχία και αυτό. Ντάξει προέκυψε το μπάσκετ.”

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είπε:
“Με τον πρόεδρο θα ξεκινούσα επανάσταση, χωρίς να έχουμε τα ίδια πιστεύω και την ίδια φιλοσοφία. Ρε παιδί μου έχουμε κάποια κοινά κύτταρα τρέλας. Είναι λίγο πιο ανεπτυγμένα τα δικά του, αλλά νομίζω ότι είναι τόσα όσα χρειάζεται για να γίνει επανάσταση.”

Για την προσωπικότητα του και τον κόσμο ανέφερε:
“Είναι μάταιο να παλεύεις για κάτι το οποίο έχει ημερομηνία λήξης για όλους. Άμα κάποιος θέλει να πει μία ιστορία για μένα, νομίζω ότι δεν είναι τόσο τρελά τα μπασκετικά μου κατορθώματα. Ξέρω γω; Αν είναι λίγο πιο αλλιώτικος τύπος, ας έχει να πει καμιά ιστορία εξωγηπεδική.

“Αλλά, καταλαβαίνεις, ότι ένας άνθρωπος αν δεν έχει γυρίσει, δεν έχει συζητήσει, δεν έχει ανησυχήσει, δεν έχει διαβάσει, δεν έχει ταξιδέψει αυτόματα είναι ένας αμόρφωτος, άξεστος, απαίδευτος, ο οποίος το μόνο που έχει να προσφέρει είναι καλάθια και τρίπλες.”

Πηγή: https://www.pod.gr/pera-apo-ta-oria/nikos-pappas-o-alliwtikos-mpasketmpolistas/

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News