Παππάς: "Το απολαμβάνω που είμαι στην Εθνική"

Παππάς: "Το απολαμβάνω που είμαι στην Εθνική"

Ο Νίκος Παππάς αναμένεται να είναι από τα βασικά “χαρτιά” της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών στο φετινό Eurobasket και σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη νίκη της γαλανόλευκης επί της Ρουμανίας, σημείωσε πως απολαμβάνει την παρουσία του με την “επίσημη αγαπημένη”.

Αρχικά είπε: «Κάποιοι μπορεί να νομίζουν πως έπαιξα για πρώτη φορά, αλλά είχα αγωνιστεί το 2010 σε ένα τουρνουά στην Κύπρο. Ωραία είναι… Μπάσκετ είναι έτσι κι αλλιώς. Ένα ακόμη παιχνίδι σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

Για το αν βρίσκεται στο σωστό δρόμο απάντησε: «Τον σωστό δρόμο τον κρίνω εγώ. Το σίγουρο είναι πως βρίσκομαι εκεί που θέλω. Φυσικά και ήθελα να βρίσκομαι εδώ! Πολλά πράγματα έπαιξαν το ρόλο τους. Ένας τραυματισμός, το ότι δεν ήμουν στα πλάνα κάποιων προπονητών. Αλλά ξέρεις κάτι; Για μένα έχει σημασία πως είμαι εδώ αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει, ξέρω τα παιδιά, το απολαμβάνω».

Για την εύκολη νίκη επί της Ρουμανίας δήλωσε: «Εντάξει… Ουσιαστικά ήταν ένα ξεμούδιασμα από τις προπονήσεις δέκα ημερών. Κακά τα ψέματα για τον παίκτη η πεμπτουσία αυτού που κάνουμε είναι οι αγώνες. Αυτά ήταν τα κίνητρά μας. Ο αντίπαλος σίγουρα δεν ήταν ο πιο δυνατός, αλλά έχουμε δύσκολα φιλικά μπροστά μας».

Για να τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Πάτρας τόνισε: «Ήταν μια πραγματικά ωραία ατμόσφαιρα. Δεν έχουμε την ευκαιρία να παίζουμε με τέτοιο κόσμο, στο 100%, συχνά. Υπήρχαν πολλά παιδιά και πάρα πολλές οικογένειες, κάτι που ήταν διαφορετικό και σίγουρα το απολαύσαμε όλοι μας».

Αποδοσάρα στην ματσάρα Ρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μια δυάδα που δεν χαλάει! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News