Παπαβασιλείου: «Συγκλονιστική η υποδοχή του κόσμου στην Κύπρο»

Παπαβασιλείου: «Συγκλονιστική η υποδοχή του κόσμου στην Κύπρο»

Ο team manager του Παναθηναϊκού, Γρηγόρης Παπαβασιλείου αναφέρθηκε σε διάφορα ενδιαφέροντα θέματα σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ που αφορούν τους πράσινους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υποδοχή του κόσμου προς την ομάδα.

Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου εκτελεί χρέη team manager στον Παναθηναϊκό ένω στο παρελθόν ήταν και ποδοσφαιριστής. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται με την ομάδα στην Κύπρο για τη μίνι προετοιμασία που θα γίνει ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έκαναν ένα… break ελέω Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο team manager της ομάδας στις δηλώσεις του πραγματοποίησε στο ΚΥΠΕ αναφέρθηκε στη συγκρατημένη αισιοδοξία που έχει όσον αφορά το πρωτάθλημα, τονίζοντας όμως πως υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα. Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στην ανάπτυξη του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα λέγοντας: «με καλό αθλητικό κέντρο και με ανέσεις όπως και με την τωρινή μας διαμονή στο ξενοδοχείο του Cap St Georges Hotel & Resort στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας, αλλά και με τις προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας, στο γυμναστήριο μέσα σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον και το γλυκό καιρό».

Ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την υποδοχή του κόσμου του Παναθηναϊκού, όταν η αποστολή της ομάδας έφτασε στην Κύπρο. Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου χαρακτήρισε την υποδοχή αυτή ως συγκλονιστική. Άλλωστε πολλές φορές φέτος ο κόσμος έχει δείξει και με το παραπάνω τη στήριξή του προς την ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News