Παπαθεοδώρου: «Ψηνόταν... καιρό - Δεν ασχολούταν μέχρι σήμερα ο Γιαννακόπουλος» (vid)

Παπαθεοδώρου: «Ψηνόταν... καιρό - Δεν ασχολούταν μέχρι σήμερα ο Γιαννακόπουλος» (vid)

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου σχολίασε στην εκπομπή After το ιδιοκτησιακό θέμα του Παναθηναϊκού και το «ντου» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γραφείο του Λιόλιου.

Αναλυτικά:

«Το ζήτημα των τελικών δεν είναι αγωνιστικό. Τι διάθεση θα έχει ο Ολυμπιακός. Σε τι μέρα θα βρεθεί. Εκτίμηση μου είναι ότι η Λάρισα δύσκολα θα αντέξει στο ΟΑΚΑ.




Για τον Παναθηναϊκό η ουσία δεν είναι τι θα γίνει με τη Λάρισα. Η σεζόν είναι αποτυχημένη. Το. Μοναδικό ζητούμενο είναι αν θα έχει αλλάξει σε επίπεδο ιδιοκτησιακό και διοικητικό. Αν δεν υπάρξει αλλαγή, είτε να βγει ξανά μπροστά ο Γιαννακόπουλος και να πει ότι βάζει ένα ποσό… Όλα τα υπόλοιπα δεν δευτερεύοντα.

Το πραγματικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού, πριν μιλήσουμε για διαιτησία, θα πρέπει να δούμε από την αρχή. Δεν έχει κεφαλή, είναι απροστάτευτη παντού. Δεν έχει αγωνιστική δομή. Δεν παίζει σαν ομάδα των 5 εκατ. ευρώ.

Για μένα το πρώτο και το τελευταίο για μένα είναι τι θα συμβεί μετά το τέλος της σεζόν. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και πιεστικά για την επόμενη. Η φετινό σεζόν χάθηκε. Δεν πιστεύω ότι έχει τύχη στους τελικούς.»




Για Γιαννακόπουλο και ΕΟΚ: «Ψηνόταν καιρό αυτό το θέμα. Δεν ασχολούταν σίγουρα μέχρι σήμερα. Ενεργοποιήθηκε μερικώς φάνηκε στις αλλαγές με Πρίφτη, Διαμαντίδη και Αλβέρτη. Αν δεν συνέβαινε αυτό που έγινε χθες δεν υπήρχε περίπτωση να τον δούμε στην ΕΟΚ. Ούτε να πάει στο. Σεφ. Ούτε θα έβλεπε τα ματς.Όσο και να μην θέλεις να ασχοληθείς. Κάποια στιγμή έρχεται και το πλήρωμα του χρόνου. Θεωρώ ότι εκανα μια αντίδραση που ο Γιαννακόπουλος όφειλε να την έχει καιρό πριν. Κάτι έπρεπε να κάνει… Το ερωτηματικό είναι γιατί έγινε τώρα και όχι μετά τoν τελικό Κυπέλλου.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News